Со кој памет ќе делиш фотографии од девојки?Дечки и девојки како што разбрав имало некоја апп на тел за четување и таму имало група во која се праќале nudes од наши девојки дали може повеќе инфо за тоа ако знае некој?
Многу јаки женски има таму, само џабе ти е нема да те примаат, мораш да имаш над 28cm.Дечки и девојки како што разбрав имало некоја апп на тел за четување и таму имало група во која се праќале nudes од наши девојки дали може повеќе инфо за тоа ако знае некој?
Уф што убаво го детектираш проблемот, човек може да ти подзавиди само.Со кој памет ќе делиш фотографии од девојки?
Да сум татко на некоја од тие, и да те дознаам жими господ ти викам, храна за шарпланинецот ќе бидеш.
Кој проблем?Уф што убаво го детектираш проблемот, човек може да ти подзавиди само.
Абре чоек јас не сум ги терал они да се сликаат а ако веќе се сликаат и им праќаат на дечквците тоа си е нивен проблем јас само прашав да не има некој информации бидејки ме интересира за одредени личности да видамСо кој памет ќе делиш фотографии од девојки?
Да сум татко на некоја од тие, и да те дознаам жими господ ти викам, храна за шарпланинецот ќе бидеш.
На тоа дека ако ќерка ти имала нјудс, проблемот го гледаш во тие што ги шират нјудсот и нив ќе ги ликвидираш.Кој проблем?
Добро, реално, девојките никад сами не ги праќаат сликите во такви групи или на непознати. Ги праќаат на дечковците, во доверба дека ќе го почитуваат џентлменскиот нјудс кодекс и нема да ги рашират. Така да, проблемот е во тие што ги шират - а не во тие што ги прават. Правењето нјудс и испраќањето до вашите партнер(к)и не е нелегално, нелегално е неовластено ширење на интимните фотки.На тоа дека ако ќерка ти имала нјудс, проблемот го гледаш во тие што ги шират нјудсот и нив ќе ги ликвидираш.
ти што ќе направиш?На тоа дека ако ќерка ти имала нјудс, проблемот го гледаш во тие што ги шират нјудсот и нив ќе ги ликвидираш.
На дечко не се праќа, се праќа на јебач, а он пошто е од времен карактер, не е обрврзан на ништо и нормално дека на трета ракија ќе покаже на присутните другари . Да не збориме од телефоните испадатни по таксиња или однесени во мобилара на мањање екран и слично .....Добро, реално, девојките никад сами не ги праќаат сликите во такви групи или на непознати. Ги праќаат на дечковците, во доверба дека ќе го почитуваат џентлменскиот нјудс кодекс и нема да ги рашират.
Ќе си ги преиспитам начините на воспитување.ти што ќе направиш?
Без разлика. Во денешно време со The Fappening и со што све не, треба да си мисирка да се сликаш гола и да немаш сомнеж дека некогаш некаде можеби ќе се појават. Секако дека имаат вина тие што ги шеруваат ама јас обично решенија барам во коренот на проблемот.Добро, реално, девојките никад сами не ги праќаат сликите во такви групи или на непознати. Ги праќаат на дечковците, во доверба дека ќе го почитуваат џентлменскиот нјудс кодекс и нема да ги рашират. Така да, проблемот е во тие што ги шират - а не во тие што ги прават. Правењето нјудс и испраќањето до вашите партнер(к)и не е нелегално, нелегално е неовластено ширење на интимните фотки.