Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Danas je nakon10 godina služenja zvanično ukinuta podrška Windovsu 7, zato instalirajte u dual boot-u recimo MX-19 Linux (Debian distribucija), da ne bi ste ostali samo na Win10. To bi svakako bilo,stići na vreme.
meni taj nikada nije htjeoNece mi nesto, plavi ekran i pise "connection error".

Imas PMJedno pitanje za one koji mogu da mi odgovore u vezi ovog televizora: Tesla 32T319SHS Smart TV 32" HD Ready,da li postoji za njega aplikacija za IPTV ili na koji nacin da se gledaju liste na njemu.To je kupio jedan prijatelj i nesto sam guglao ali nista konkretno nisam nasao u njegovim karakteristikama,a s obzirom da je veoma jeftin i nije neka klasa ne znam koju aplikaciju da mu preporucim da skine.Hvala unapred.
Ako nista od app nema onda preko browsera idi pa mozes gledati ssiptvJedno pitanje za one koji mogu da mi odgovore u vezi ovog televizora: Tesla 32T319SHS Smart TV 32" HD Ready,da li postoji za njega aplikacija za IPTV ili na koji nacin da se gledaju liste na njemu.To je kupio jedan prijatelj i nesto sam guglao ali nista konkretno nisam nasao u njegovim karakteristikama,a s obzirom da je veoma jeftin i nije neka klasa ne znam koju aplikaciju da mu preporucim da skine.Hvala unapred.
ottnavigatorJel ima neka od ove besplatne aplikacije za tv-u za mac liste (nesto kao StbEmu)?