Internet Explorer VS Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Драган
  • Време на започнување Време на започнување

Кој инетернет browser е подобар ?

• Ineternet Explorer

Гласови: 27 10,8%
  • Mozilla Firefox

Гласови: 224 89,2%

• Вкупно гласачи
    251
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум одамна корисник на Фајрфокс, сите тие плугини и све останато е абе прекрасно имаш се што ти е потребно на прозорот, башка и табовите се нешто уникатно прекрасно. И побрзо некако ми работи најискрено

Луѓе ставајте Мозила оти ИЕ ќе ве спо*бе :) А јас до денес бев со ИЕ :nesvest:

Пред неколку недели, можеби месеци, гласав за Mozilla, сега гласам за IE6. Знаете зошто? Бидејќи Mozilla-та без ниеден отворен таб цица меморија 20 МБ, за разлика од IE6 кој цица 10 МБ. Во секој случај си инсталирав Foxie toolbar на IE6 со табови и Google Toolbar, после има фајрвол, заштита против спајвер, адвер, експлоити, црвци, итн... Исто има и Privacy Cleaner и уште триста чуда, сето тоа бесплатно. Чудно како досега не сум приметил.

Mozilla поради тоа што е побрза, постабилна и рака на срце поубаво изгледа од IE

Користам мозила бидејќи некако ми е полесна за работа и побрза, а сега ставив и ИЕ7 па ке видиме како ке се покаже

ги имам и двете но најчесто ја користам мозилата и е најдобриот браузер кој досега сум го користел. Мозила Рулз

ИЕ ни случајно. Алергичен сум на то ѓубре.
Само не знам зошто не сте ја ставиле опера тука во листата.
Инаку користам фирефокс поради екстензиите. закон се. Плус можиш сам да си испрограмираш то шо ти треба.

Користам мозила бидејќи некако ми е полесна за работа и побрза, а сега ставив и ИЕ7 па ке видиме како ке се покаже
Одма бриши го за ништо не го бидвит.
Или модзила или опера.IE( и то 7-ка) во никој случај

Mozilla Firefox за се живо и диво. Internet Explorer 7 за Microsoft страни и за Microsoft Update.

А Opera во никој случај, после тоа што го направија, нема шанси од такви лузери да користам програми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom