Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
[QUOTE = "dadoksi, postimi: 8825944, anëtar: 129871"]
Djalë, vezë të fërguara nuk janë gjë tjetër veçse jeta e vërtetë, ata nuk janë të huaj këtu, por të njëjtët njerëz që takojmë çdo ditë nëpër rrugë dhe komunikojmë me sy për tu ˝ me të gjitha të metat dhe virtytet tona, qëllimi i gjithë historisë është të njohësh njerëzit .. dikush e di dikush jo, nuk ka asnjë futje në gomarin tuaj ?)
Автоматски споено мислење:

Druže, Kajgana nije ništa drugo nego i jetës reale, fillova të kem një ndjenjë vetëvlerësimi që svakodnevno susrećemo na ulicama i komuniciramo ˝eye to eye˝ sa svim svojim manama i vrlinama, poenta cijele pričn je sa zena zaelení za pra , jo, nuk mundet më uvlačenja u dupe ;)

Attachments

• cosmos iptv.jpg
    cosmos iptv.jpg
    121,4 KB · Прегледи: 48
Djalë, vezë të fërguara nuk janë gjë tjetër veçse jeta e vërtetë, ata nuk janë të huaj këtu, por të njëjtët njerëz që takojmë çdo ditë nëpër rrugë dhe komunikojmë me sy për tu ˝ me të gjitha të metat dhe virtytet tona, qëllimi i gjithë historisë është të njohësh njerëzit .. dikush e di dikush jo, nuk ka asnjë futje në gomarin tuaj ?)

Druže, Kajgana nije ništa drugo nego i jetës reale, fillova të kem një ndjenjë vetëvlerësimi që svakodnevno susrećemo na ulicama i komuniciramo ˝eye to eye˝ sa svim svojim manama i vrlinama, poenta cijele pričn je sa zena zaelení za pra , jo, nuk mundet më uvlačenja u dupe ;)
Baš tako...

Pozdrav svima!

Potpuno sam nov u temi, voleo bi malo detaljnije da proucim sta se desava. Medjutim iznenadjen sam, mnogo vise polemike oko nekih sporednih stvari, a mnogo manje oko sustinskih stvari. Ne ocekujem od nikoga da mi prosveti mnogo dragocenog vremena, da mi sve preda a la carte, a ja da uzivam, ali bi voleo nekoliko saveta, bar gde da pocnem u ovoj sumi punih prepucavanja. Za prvi korak bi voleo da mi neko obrati paznju, koje i cije postove prvo da procitam. Koji su prvi koraci sto mogu da ucinim, da vas sto manje gnjavim sa glupim pitanjima. Veliko hvala za svaku pomoc i konstruktivan komentar. Hvala :)
Svaki pocetak je tezak !
Moj ti je savet da prvo proguglas malo o iptv-u !
Mozda ima i boljih foruma za pocetnike !
Kada malo upoznas materiju, kreni sa pitanjima, nijedno pitanje nije glupo !
I da znas, da moras biti strpljiv i uporan !

nje njeri i mire mund te me ndihmoje ne pm..si ta kuptoj nje server qe nuk skanohet car vendi vpn kerkon? faleminderit

[QUOTE = "ilija11, postimi: 8826131, anëtar: 94991"]
Kozmosi IptvПрегледај го приврзокот 228510
[/ QUOTE]
Me fal per gjuhen qe nuk te shkruaj dot ndryshe por i kam provuar te gjitha shtetet ne vpn une jetoj ne grecce dhe ketu qe die ne darke u nderpre lidhja

Pozdrav svima!

Potpuno sam nov u temi, voleo bi malo detaljnije da proucim sta se desava. Medjutim iznenadjen sam, mnogo vise polemike oko nekih sporednih stvari, a mnogo manje oko sustinskih stvari. Ne ocekujem od nikoga da mi prosveti mnogo dragocenog vremena, da mi sve preda a la carte, a ja da uzivam, ali bi voleo nekoliko saveta, bar gde da pocnem u ovoj sumi punih prepucavanja. Za prvi korak bi voleo da mi neko obrati paznju, koje i cije postove prvo da procitam. Koji su prvi koraci sto mogu da ucinim, da vas sto manje gnjavim sa glupim pitanjima. Veliko hvala za svaku pomoc i konstruktivan komentar. Hvala :)
Citaj prijatelju , prvenstveno citaj forume i internet pa eksperimentisi tj.vjezbaj. Kad malo izucis materiju na forumima i osnove pa skontas sta su liste, na cemu se sve mogu gledati , kako se ubacuju na tv , vlc , simple i druge playere onda ces znati postavljati smislena pitanja , a na smislena pitanja ces sigurno dobiti odgovore.
Ja sam tamo nekad 2010 imao prvi doticaj sa iptv-jem ..pa ucio od pravljenja listi u notepadu , koristenja raznoraznih rtmpgui skripti za koje nisam nikad nista pitao vec skini pa nabadaj dok potrefis kako sta ide. Sate i sate ostavio eksperimentisuci i citajuci wiziwig i razne bjelosvjetske forume i onda sam napravio pauzu od 7-8 godina pa se opet vratio u iptv pa opet citao ..citao i citao pa za nesto vise od mjesec dana opet pohvatao sve bitno trenutno u iptv svijetu.
Znaci , sve je do tebe. ;) Evo ja cu ti pomoci i odgovoriti kako budem stizao u p.m. al samo ako vidim da se i sam trudis, a ne da ocekujes sve servirano.

SAMPIONI!!! BRAVO SRBIJA!!!
BRAVO NOLE! BRAVO VIKTORE! BRAVO DULE! BRAVO ZA CEO TIM!!!
CESTITKE SVIMA NA OSVOJENOM PRVOM ATPCUPU!!!
#DJOKOVIC #TROICKI #LAJOVIC #ATPCUP2020 #SERBIA #TITULA

krrskjj.jpg

Последно уредено:
Gde mi nestade objava???
HVALA!!!
пак ќе ти настане,,,,,,,,неможам јас сите да ги едитирам ,,поставувам во спојлер,,,,,
билбордиве во СПОЈЛЕР!!!!!!!

Последно уредено:
Magija u Sidneju, Srbija pobednik ATP Kupa!

Teniske reprezentacije Srbije pobednik je premijernog izdanja ATP Kupa!
U velikom finalu u "Ken Rouzvol" areni, naš tim je pobedio šampione Dejvis kupa, reprezentaciju Španiju rezultatom 2:1.

Srbija je na putu do finala u grupnoj fazi u Brizbejnu bila bolja od Južne Afrike (3-0), Francuske (2-1) i Čilea (2-1), da bi u četvrtfinalu u Sidneju pobedila Kanadu (3-0) i konačno u polufinalu Rusiju, takođe sa 3-0.

Последно уредено:
Dok ja ovo objavim kako treba, ima da se ponapijaju i da se završi Australian Open
Kako ti radi taj tesla tv i Beelink gt1 ultimate? Jesi li zadovoljan boxom?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom