Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, Samsung Galaxy J7 2016 ми се исклучи и кога повторно ќе го вклучам само се појавува логото и пак се исклучува, а претходно неколку месеци се исклучуваше сам и повторно се вклучуваше. Дали некој знае што би бил проблемот? Фала.
Ако го знаеш Gmail акаунтот и пасвордот и не ти е битно тоа што било во телефонот, врати го на фабрички преку recovery
Изгаси го и држи vol up+home+power

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ако го знаеш Gmail акаунтот и пасвордот и не ти е битно тоа што било во телефонот, врати го на фабрички преку recovery
Изгаси го и држи vol up+home+power

Пробав, пак исто.

можно е и чипот да отишол, самсунг како „јака“ фирма, ама мемориските чипови им се расипуваат

Да не планира некој да купува s10 - s10+ од нептун во брзо време а не сака да го купи galaxy watch ? Во комбинација саатот го даваат за 6500 денари.
Па он да си го земе самсунгот јас саатот.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Да не планира некој да купува s10 - s10+ од нептун во брзо време а не сака да го купи galaxy watch ? Во комбинација саатот го даваат за 6500 денари.
Па он да си го земе самсунгот јас саатот.

Јас саатот би го земал, ако се предомислиш. :D

На првиот сервис тоа ми го рекоа, на вториот матичната плоча..
Emmc-то е рикнато сигурно познат fail кај постарите самсунзи, може да се проба само dump или easyjtag случајно

Еве дел од одличните слики, и 1 од нив со блиц

IMG_20141122_083433.jpg

IMG_20141116_215618-1024x768.jpg

IMG_20141122_083430.jpg

:icon_lol:
Одлични слики? Овие? Ти бе ќор си,диоптер тегла дно од ајвар,хаха

Поздрав до сите сакам да прашам дали има некој што се разбира да ми каже се работи за ,,Galaxy S6 Edge''' телефонот не прима сим картички и имел адресата не е достапна едноставно како мртов телефон му инсталирав нов софтвер но истото е пак во подесувања пишува ,,imei unknown''

Поздрав до сите сакам да прашам дали има некој што се разбира да ми каже се работи за ,,Galaxy S6 Edge''' телефонот не прима сим картички и имел адресата не е достапна едноставно како мртов телефон му инсталирав нов софтвер но истото е пак во подесувања пишува ,,imei unknown''
Си го избришал имеито. Рутиран ти е? Ставаше кастом ром?

Самсунг галакси s6 не планирам да го заменам уште некое време.Првата батерија не држеше па ја заменив.Новава уште од старт не држеше доволно а сега скоро ич.Можно ли е телефонот да има некаков проблем што ги јаде батериите или ќумур батерија ми подметнале?Ја заменив у Мобеликс.

Самсунг галакси s6 не планирам да го заменам уште некое време.Првата батерија не држеше па ја заменив.Новава уште од старт не држеше доволно а сега скоро ич.Можно ли е телефонот да има некаков проблем што ги јаде батериите или ќумур батерија ми подметнале?Ја заменив у Мобеликс.

Ќумур батерија ти дале.

Што пишува кај baseband?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom