tako sam ja na pecanju stavljao tri udice na najlon i nisam vadio dok ne bude tri udara, jednom je štuka zagrizla treću ribu za rep i ona je išla vonka, jebote,es ribolovačka al bilo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tako sam ja na pecanju stavljao tri udice na najlon i nisam vadio dok ne bude tri udara, jednom je štuka zagrizla treću ribu za rep i ona je išla vonka, jebote,es ribolovačka al bilo![]()
I ako liste stanu,mislim da ne postoji kanal koji se nemoze naci u formatu http://ip/ime kanala,ili http://ip/brojMa ruku na srce sad se dogodilo ono sta smo pricali mi i dalje sutimo evo vam sad svi znaju i sta se dogada sad svi izbacivaju te maceve,unistavaju brdo servera.To vam pokazuje kakvi su ljudi kad do neceg dodu cast pojedincima koji sute ali dosta je da 10 polude i raspucaju sve.Ok nek to sve stane cim prije to bolje,samo cemo se onda pitat ko ce dijelit liste.Mi na iptv pozitive imamo resenje necemo ovisit o tome al se pitam sta ce ostali vecina.Mi sutimo od rijetkih smo foruma sta nismo unistili ni jedan mac,ekipa smo koja ima karakter,administracija je slozna i disu svi za jednog
ko hoce moze to iskorititi da nadje slicno,super primjeri,evo ja probah i odma xxx
Ja ti do unazad godinu dana za iptv nisam bio neki pristalica.Glavo mi je bilo dreambox što veći tanjur i motor i naravno cccam i lovio sve šta se moglo uloviti od 75e-30wma šta će stat, što ste paranoični ....pa vratite se unazad 10 godina i skontat ćete da je s vremenom i s napretkom tehnologije i ovdje se sve kvalitetnije posjedovalo i gledalo ...
nekad su se pravile skripte i u njima 20 rumunskih kanala i to je bilo kao nešto , sopcast i ostala sranja naspram ovog današnjeg ..
A, sta te sad sprecava u tome ?Ja ti do unazad godinu dana za iptv nisam bio neki pristalica.Glavo mi je bilo dreambox što veći tanjur i motor i naravno cccam i lovio sve šta se moglo uloviti od 75e-30w
sve radi i sad kao i prije preko csJa ti do unazad godinu dana za iptv nisam bio neki pristalica.Glavo mi je bilo dreambox što veći tanjur i motor i naravno cccam i lovio sve šta se moglo uloviti od 75e-30w
ima li neko nastavke za exe net listu tipa udp/233.xxx.xxx.xxx:xxxx ?
Автоматски споено мислење:
A, sta te sad sprecava u tome ?
pa, ne bih trazio nastavke da za njih nemam adresu i portjebo nastavke ima li ko novi port sa svim kanalima....![]()
Ja ti do unazad godinu dana za iptv nisam bio neki pristalica.Glavo mi je bilo dreambox što veći tanjur i motor i naravno cccam i lovio sve šta se moglo uloviti od 75e-30w
pa ako imaš servere pretraži portove ?jebo nastavke ima li ko novi port sa svim kanalima....![]()
Aktiviraj se ponovo,ima extra c linijaDa iskren budem okad je stao maxtv,liga prvaka prešla na planet sport od tad sam se malo aktivirao