Некои форумџии сигурно посакуваат да ја завршиме со МБИ10 понизок за барем 50%Среќна Нова Година и ви посакувам наредната да ја завршиме со МБИ10 повисок за барем 50%![]()
E tek sega, so znaenjeto od statistika na doticniov, UNI kje nakreni kako banka, cak sta vishe moze kako Danske bank da se stori....![]()
Екс министерот Тевдовски и официјално дел од УНИ банка
www.biznisregulativa.mk
Малце осврт на последната декада.
Што ако инвестиравте 1000$ во 2010, која компанија ќе ви донесеше најмногу профит?
На врвот на листата Netflix со нереални 4200% добивка за 10 години или вашите 1000$ од 2010 сега би биле 42800$. Wowwwww.
Би било фино да направиме ваква статистика за МСЕ чисто за споредба
Прегледај го приврзокот 227316
Според мене и во наредните години ќе расте. Очекувам најмалку 10% годишно.Srekna nova godina i bozikni praznici za site clenovi sto slavat..kako nov clen vo grupava bi sakal da dobijam mislenje od vas konkretno za akciite na Alkaloid,2019 bese dobra godina za niv imaa dobar rast i momentalno se na 11970den,kakvi se pretpostavkite za ovaa god i vo koj pravec bi se dvizela cenata na akcijata so ogled na postojanoto vlozuvanje na furmata vo novi pogoni zgolemeno proizvodstvo i izvoz,blagodaram.