Збор од шест букви со смена на една буква

• Креатор на темата Креатор на темата HellRaiser
  • Време на започнување Време на започнување
Не верувам дека ќе ти ја исполнам таа желба.
Ја не барам преку леб, погача, нити сакам да ја уништам играва.
Напротив,
Презцизирај ги правилата за постирање или прецизирај дека ги нема.
Вака, ќе пишува кој што сака: странски зборови, сленг, дијалект, лични именки и тн.
абе на кој јазик е форумов ало што прашуваш глупости
не е на француски или германски да беше на германски на германски ќе беа зборовите
играта е толку проста и бебе ги знае правилата али ти не сакаш да играш туку да се расправаш ако е така напушти и не сметај

абе на кој јазик е форумов ало што прашуваш глупости
не е на француски или германски да беше на германски на германски ќе беа зборовите
играта е толку проста и бебе ги знае правилата али ти не сакаш да играш туку да се расправаш ако е така напушти и не сметај
ОК
може ли српски зборови?
а бугарски?

Ја ќе престанам да прашувам кога ќе ми биде одговорено.
Значи кога човек игра игра, сака да знае кои се правилата.

Зборови што се разбираат, како што рече ти, не е никакво правило, затоа што различни луѓе различни зборови разбираат.

ke igras ili ne kanter-karton poveli
Автоматски споено мислење:

ke igras ili ne kanter-kanton poveli

KANTON

KANTON

ОК
може ли српски зборови?
а бугарски?

Ја ќе престанам да прашувам кога ќе ми биде одговорено.
Значи кога човек игра игра, сака да знае кои се правилата.
Неможе само македонски зборови а тие шо си ги видел а не биле на мк јас не ги ни заприметив 150 збора има до сега кој ке листа на секое

Неможе само македонски зборови а тие шо си ги видел а не биле на мк јас не ги ни заприметив 150 збора има до сега кој ке листа на секое
?
Од каде па сега ова дека не може само македонски зборови?
Повеќето зборови беа баш на македонски.
Само еден чинам имаше на српски.

?
Од каде па сега ова дека не може само македонски зборови?
Повеќето зборови беа баш на македонски.
Само еден чинам имаше на српски.
Неможе запирка сега појасно ти е неможе се однесуваше на тоа дека неможе странски зборови само сум забораил да стам запирка

Неможе запирка сега појасно ти е неможе се однесуваше на тоа дека неможе странски зборови само сум забораил да стам запирка
Во ред.

Може ли лични именки - како имиња на луѓе, фирми, домашни миленици, мостови, игри и сл.?
И може ли сленг/дијалект да се употребува?

мачна душа што да се прави
Ајде, можеш ти!
Првото го расчистивме и дознавме дека може само на македонски. Не беше толку тешко, нели?

Ајде, поставувачу на темава, одговори уште на оние две преостанати прашања за правилата и да продолжиме да играме. (y)

заобиколете го негативецов Beric и продолжете кај што застанавте не му одговарајте не му реплицирајте правилата се повеќе од јасни само ете секогаш имало и ќе има по некој мрчатор односно напатена душа

заобиколете го негативецов и продолжете кај што застанавте не му одговарајте не му реплицирајте правилата се повеќе од јасни само ете секогаш имало и ќе има по некој мрчатор односно напатена душа
Цело време само повторуваш дека се јасни правилата.
Не се јасни воопшто, ако се јасни и секое бебе ги знаело, како што викаш, тогаш сигурно нема да ти биде тешко да ги кажеш - кои се правилата, наместо постојано да повторуваш дека се јасни, а притоа никогаш да не ги кажеш кои се.

Или кажи дека нема правила, освен зборовите да се на македонски. Ти си поставувач на темава, одговорноста е кај тебе.

Ако биле толку многу јасни правилата и сите ги знаеле - еве било кој од сите нека ми каже, може ли лични именки и може ли дијалект/сленг да се употребува?

Прости прашања за било кој кому се јасни правилата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom