Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako kak e krenala rabotata ocekuvaj martinace kazaami ukaz ke imalo od 2 do 7 jan kolku tocno ke videme ...ako pa nadesssJas sum na polozitelno od februari 2019 do koga da. Ocekuvam potpis
kako kak e krenala rabotata ocekuvaj martinace kazaami ukaz ke imalo od 2 do 7 jan kolku tocno ke videme ...ako pa nadesss
kako kak e krenala rabotata ocekuvaj mart kazaami ukaz ke imalo od 2 do 7 jan kolku tocno ke videme ...ako pa nadesss
Здраво, со оглед на тоа што има уште што чекаат на потпис од Декември 2018,значи уште мин 3 месеци до потпис, но ќе видиме со кое темпо ќе потпишуваат, можно е и побрзо да биде, да се надеваме.Zdravo ljugje sakam da ve prasam.Mene vo mart 2019 mi se smeni statusot deka mi e na potpis od viceprecidentot na bg. Uste kolku ke glavam na ova ako znae nekoj da pomogne?
Sreknja Nova Godina na site i sto pobrzo da gi zememe pasosite![]()
Pa da se nadevame deka ke bide sto poskoro zasto 3 godini zaglaviv so ovoj bugarski pasosЗдраво, со оглед на тоа што има уште што чекаат на потпис од Декември 2018,значи уште мин 3 месеци до потпис, но ќе видиме со кое темпо ќе потпишуваат, можно е и побрзо да биде, да се надеваме.
A sto da kazime nie sto cekame 5 g i uste nema drzavjanstvo so dadeni site dokumenti vo red.Pa da se nadevame deka ke bide sto poskoro zasto 3 godini zaglaviv so ovoj bugarski pasos
Te razbiram znam deka i tebe kako i mene ti e smaceno so ovoj bugarski pasosA sto da kazime nie sto cekame 5 g i uste nema drzavjanstvo so dadeni site dokumenti vo red.
Jas intervju na 15 11 2016 druze pa sea vidi tiJas sum 7 meseci so proverka od vice prezidenta.. intervju 13.02.2018... samo sakam da se resi odbien ili vo ponatamosna faza..... Sekoj den proveruvas se isto... Znam deka ima i beter od mene ama poarno da znaes na sto si otkolku da go cekame Godo.
Poveke mi e od emocianalna baza.samo da se manam od ova malograganstvo nepravdi i deprrsii i rabota kaj privaten za 250 evra.. opstestvo na depresii i zatucanost.. deka i da si ke bides barem vo otvoreno opstestvo ako ne ti se raboti nesto ka najdes odma drugo... Tuka se emafija povrzana i zatvoreni ti se site vrati ako ne si del od vlasra ili nemas vrski... Ke odam ke cistam izmet na zivotnite nekade samo da se manam od ovde. 8 godini ne saka da izleze ova pasosot 5 pati davam dokumenti i se maleri.Jas intervju na 15 11 2016 druze pa sea vidi ti
Istoooo! Se soglasuvamPoveke mi e od emocianalna baza.samo da se manam od ova malograganstvo nepravdi i deprrsii i rabota kaj privaten za 250 evra.. opstestvo na depresii i zatucanost.. deka i da si ke bides barem vo otvoreno opstestvo ako ne ti se raboti nesto ka najdes odma drugo... Tuka se emafija povrzana i zatvoreni ti se site vrati ako ne si del od vlasra ili nemas vrski... Ke odam ke cistam izmet na zivotnite nekade samo da se manam od ovde. 8 godini ne saka da izleze ova pasosot 5 pati davam dokumenti i se maleri.
Батица луѓе има шо чекале по една година па и појче за интервју, а за пасошо испод 1.5 година само ако имаш среќаZdravo, na intervju sum na 14 Januari cekam veke 3 ipol meseci za nego, podneseno preku dokumenti od tatko so bg pasos pa me interesira za kolku vreme bi mi izlegol pasosot?