Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.205
Не мисли дека е Турчин туку ШконЦаноски е Македонец, сакале ти, ја или он, или не.
Без разлика на тоа што он можда мисли дека е Турчин.
Не мисли дека е Турчин туку ШконЦаноски е Македонец, сакале ти, ја или он, или не.
Da mislese deka e Turcin mozi i nemase tolku da mi bodi oci ama za zal ne bi rekol deka se smeta za Turcin.Цаноски е Македонец, сакале ти, ја или он, или не.
I ti sega pogodi. Tuku koj da go znae, mozi smenal stav vo megjuvreme.Не мисли дека е Турчин туку Шкон
Стварно беа цикуси тие избори. Јебеш избори у кои Миле не може да брца по вреќите.... ќе бидаат како циркусот наречен локални избори 2017...
Едини на форумов кои се мислат за Бугари се Бугарите.P. S ovie pobugarcenite tuka na forumot sto se ko taka? Znaeme deka se mislat za bugari no sto se stvarno? Zosto
E pa togas i Canoski e Turcin, skon, marsovec ili sto i da resil da bidi. Ne bi trebalo samo pobugarcenite da go imaat toj ekskluzivitet da bidat toa sto si mislat deka se.Едини на форумов кои се мислат за Бугари се Бугарите.
Нема побугарчени Македонци на форумов.E pa togas i Canoski e Turcin, skon, marsovec ili sto i da resil da bidi. Ne bi trebalo samo pobugarcenite da go imaat toj ekskluzivitet da bidat toa sto si mislat deka se.
ај не се праи паметен...Избори со блокаади на граѓани , Избори со ПУКАЊА и УБИСТВА...Стварно беа цикуси тие избори. Ј..
Автоматски споено мислење:
Едини на форумов кои се мислат за Бугари се Бугарите.
Мал си ти, не ги памтиш изборите 94-та година. Овие избори 2017-та или било кои избори у кои Миле брцаше по вреќи, гаснеше лифтови или истураше гласачи од Пустец со камион, беа мачја кашлица за тие 94-та.ај не се праи паметен...Избори со блокаади на граѓани , Избори со ПУКАЊА и УБИСТВА...
а имаше и ептен интересни резултати и циркуси со броење на гласови, па во некој места опозицијата доби помалку гласови од бројот на активни членови..
Не само ДПМНЕ, туку и албанските опозициони партии беа револтирани..
посебно ќе биде запаметено што воочи овие избори МВР поднесе кривични на 50-на ех градоначалници од опозицијата за секакви глупости или длабоко застарени работи....
ех градоначалник на Прилеп доби затворска ПРЕСУДА без воопшто да биде викнат на суд, а причина била зошто не ја поправил фасадаата на некој општинска зграда во некое село а која ја разубавија шарените револуционери !!!!!!!!!!!!
Во време кога власта се уште не ја поправаше фасадата на министерството за кривосудство
Не бе, нели он сакаше да го декларираат ко торбеш.Цаноски е Македонец, сакале ти, ја или он, или не.
не знам што сакаше ама сега дефинтино не е ни е македонец ни торбеш, сега е северџан.Не бе, нели он сакаше да го декларираат ко торбеш.
Според мене, генерален е проблемот за девалвација на образованиот процес во западните земји (кај нас е само како и све карикиран)... И не само тоа, туку и воопшто самиот педагошки процес и дома и надвор од дома очигледно е полн со недостатоци. Тоа е веќе уочено во САД и го нарекуваат Millennial problems...За разлика од нашите, кои се најреномирани на свет, и произведуваат најквалитетен кадар. А за труд да се завршат, да не правиме муабет. Треба гениј да си.