HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
Нервни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неам ја против некој да си измислува зборови, али треба да биде тоа правило познато на сите, да можат да го применуваат.
Исто и за шутракон, ако може зборови од народни дијалекти, тогаш тука се отвара цела лепеза на зборови кои ги нема во ниеден речник и кои тешко можат да се проверат.
Он, сирот прво покуша со лични имиња, па сега со наречја, дијалекти и сл. Разбирам ја све тоа, кој колку му фаќа црпката, али би требало сите да знаат кои се правилата.
Повторен ти е зборот на шретходната страна.Нервни
Тебе грешен ти еВршник
Од Верник ...Вршник...Повторен ти е зборот на шретходната страна.
Автоматски споено мислење:
Тебе грешен ти е![]()
Задњи е невронОд Верник ...Вршник...
Што е грешно?
,,,_nevron_,,,vrshnik,,,Од Верник ...Вршник...
Што е грешно?
Ок..но во исто време пишав и јас и излезе новиот збор...нема везе...идемо даље, не сум ја мрчало како некој што не знае што со себе.Задњи е неврон
,,,epa pishi zbor,,,Ок..но во исто време пишав и јас и излезе новиот збор...нема везе...идемо даље, не сум ја мрчало како некој што не знае што со себе.![]()
Сори, идеме даље.Ок..но во исто време пишав и јас и излезе новиот збор...нема везе...идемо даље, не сум ја мрчало како некој што не знае што со себе.![]()
... правилата на форумот дозволува, а покрај тоа не знаеш од каде и како пишува, биди благодарен што ти ја мрда твојата игрица !Шутрак ако може да пишуваш на македонски фонт оти вака не се знае дали е ж или ш или х буквата што ја пишуваш ако незнаеш како да инсталираш македонски фонт обрати се на google.com