Криминалци и криминални групи во МК

Прегледај го приврзокот 226391
Прегледај го приврзокот 226393
Се почесто се ставаат македонски криминалци на инстаграм профилот puls.podzemlja кој моментално е најпознат профил за криминал на балканот.Порано беа оние "Legende Devedesetih",но овие речиси ги стасаа со followers.
Профилот е на член на форумов, мене ми е мило што му помагаме во дел од работата (y)

Прегледај го приврзокот 226391
Прегледај го приврзокот 226393
Се почесто се ставаат македонски криминалци на инстаграм профилот puls.podzemlja кој моментално е најпознат профил за криминал на балканот.Порано беа оние "Legende Devedesetih",но овие речиси ги стасаа со followers.

Ептен ги стасале. 1 и кусур followers.

Го урочивме човекот,му го угасија профилот..
Не следам редовно, веројатно поради видеата со тепачките од навивачкиве групи. Јавна мрежа е инстаграм, ако те пријават повеќе луѓе имаш проблем.

Не следам редовно, веројатно поради видеата со тепачките од навивачкиве групи. Јавна мрежа е инстаграм, ако те пријават повеќе луѓе имаш проблем.
Порљди тоа видео качи многу следбеници ама од инстаграм му го избришале видеото,најверојатно и за тоа паднал профилот.

Во Скопје изгледа војна е сега

Во Скопје изгледа војна е сега
Според мои претпоставки, BMW-то е во сопственост на Сале, сопственик на кафетерија во дебар маало и бизнисмен во градежниот сектор. Важи за близок до сегашната гарнитура.

На Сале е бмв-то што е опожарено кај зебра.Стар мангуп од времето,Река ја држеа со брат му и Инсомниа на времето.
Сеа има градежна фирма.
Едит. Не видов дека си пишал подоле.Sorry

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom