Секавања како и со што пораснавме

• Креатор на темата Креатор на темата kalimero456
  • Време на започнување Време на започнување
Mногу сакав да ја играм оваа игра

duck hunt.jpg

Ништо не је сменето, СДС беја на власт и државата идеше у курац, сеа пак СДС се на власт и пак државата иде у курац...

Јас од детствотот се сеќавам на Start

А и на Muppet Show, посебно на албумот со сликчиња оти сиот го наполнив, крадев пари од дома, после ме фатија и јадеф салам ќотек...

Последно уредено:
Politikin Zabavnik!

Poracav He-Man kalendar.... go sakav i cuvav mnogu...

Denes malive sho i da im zemesh posle dva tri dena... tolku....

Прво што ми текнува се оние еротики што ги крадевме од еден постар братучед(после стана газда на една телевизија, само порничи пушташе неарен :LOL:). Сум имал преку 50 списанија...главен дилер сум бил :)
После Буба Мара фудбал, кожа.....несвест, уште не можам да заборавам како ми лежеше на волеј.
Нончаки од метли, жили, пушки на тапи, чатали, стрели, праќи, пиштоли на капси...
Жмурка било момент да фатиш некое цице у развој а ако имаш среќа и повеќе..посебно ако е дојдена на гости хахахх
Со каква радост сум чекал лето да дојде....колку сме биле наивни, можеби и заостанати по денешни стандарди.
П.С: Заборавив најважното...флипери :D
Oвој сум го вртел по два пати.

1577394373514.png

... не ни беше важно толку чоколадото, отколку сликичките, од тогаш ми беше интересна медузата... и денес сите со уплав ја ваѓаат од море, а јас скришно ќе ја вратам назад во море, многу елегантна во вода, често пливам покрај неа, не ме чепка, не ја чепкам, заедно си пливаме !:)

кај бе ние старудии сме се собрале овде на форум o_O
се очекувам да се јави некој помлад да кажи како он како дете играл кантер и енгри б'рдс

Sega i citav na malava Buntovni devojcinja.... i poveden od temata razmisluvav kako mene nikoj bre nishto ne mi citashe :)

Na shkolo sam odev.....

Ushe eden od omilenite filmovi...
Автоматски споено мислење:

кај бе ние старудии сме се собрале овде на форум o_O
се очекува да се јави некој помлад да кажи како он како дете играл кантер и енгри б'рдс
Sega se kaza... mladi evidentno ne idat po forumi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom