Фото Натпревар 150, тема - спротивности ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

Последниот победник за годинава е

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.202
Поени од реакции
13.842
Локација
планета земја
... сега пак ќе речат еве оваа бијонс, пак нешто со нејзините правила, регулативи и закони, ама си има пишани и непишани правила, конкретно во овој случај не треба да во воведот на тема за гласање каде се приложуваат конкурентните фотографиите да стои на крајот мислењето на модераторот за кого гласа и која фотографија му се свиЏа, оти ги насочува членовите кои ги гледаат фотографиите под инерција да гласат за истата без да ги разгледат другите!
...така да, требаше прво да се постават фотографиите како една целина за натпреварот, па потоа во општите коментари кој за кој гласал, да се каже мислење и на модераторот како втор и трет коментар, а не како уводен коменатар во склоп со приложените фотки за натпреварот!
... инаку мојот глас отиде за @Anco кој за мене најдобро ИДЕЈНО ја искажа темата за спротивностите, а како целина самата фотографија ги запази сите правила за фотографирање! (ја иземувам мојата фотографија, оти ангел и џамија поголема спротиставеност каде има?)

Последно уредено:
... сега пак ќе речат еве оваа бијонс, пак нешто со нејзините правила, регулативи и закони, ама си има пишани и непишани правила, конкретно во овој случај не треба да во воведот на тема за гласање каде се приложуваат конкурентните фотографиите да стои на крајот мислењето на модераторот за кого гласа и која фотографија му се свиЏа, оти ги насочува членовите кои ги гледаат фотографиите под инерција да гласат за истата без да ги разгледат другите!
...така да, требаше прво да се постават фотографиите како една целина за натпреварот, па потоа во општите коментари кој за кој гласал, да се каже мислење и на модераторот како втор и трет коментар, а не како уводен коменатар во склоп со приложените фотки за натпреварот!
... инаку мојот глас отиде за @Anco кој за мене најдобро ИДЕЈНО ја искажа темата за спротивностите, а како целина самата фотографија ги запази сите правила за фотографирање! (ја иземувам мојата фотографија, оти ангел и џамија поголема спротиставеност каде има?)

Како што веќе ти пишав во порака откако ми го даде при ерпт со учителката и учениците, ќе ти пишам и тука. Сиѕе сме возрасни со свои мислења и знаеме што ни се свиѓа, а што не. Не сме дечиња од 5-6 годинко што ќе ја следеле наставничката. Мислам дека сите гласаат не како јас ќе им кажам туку како си се договараат по пораки :P

abe cil aut culirajte koj ke pobedi toj sto mu ja mislite ,nemoze mobilka vs kanon od 1200 evra ama moze idejata ,a za grupno glasanje :D sekako deka ima javete vo m.o.s.t

@gjoko-mkd
D5FEC86A-DD63-4BF8-B71C-BC4AB1A606C6.jpeg
?

Лансира сателит?

ццц ццццц сам за себе си гласа, а е во водство ...! :facepalm:

1577302802651.png

ццц ццццц сам за себе си гласа, а е во водство ...! :facepalm:

Прегледај го приврзокот 226346

Да извадеше подобра слика ќе гласав за тебе, вака...

Објективно и субјективно најмногу ми се допаѓа мојата и прв пат гласам за себеси, why not? И Ацид гласа за својата фотка кога мисли дека е најдобра, нема потреба за лажна скромност. Нешто ептен си напален/а, нели збореше не биле важни натпревариве :icon_lol:

Објективно и субјективно најмногу ми се допаѓа мојата и прв пат гласам за себеси, why not? И Ацид гласа за својата фотка кога мисли дека е најдобра, нема потреба за лажна скромност. Нешто ептен си напален/а, нели збореше не биле важни натпревариве :icon_lol:
Џабе ти е, ќе си се самопрогласам победник :P

...е да де, криј се сега и позади @Acid ! :facepalm:

ja nemam glas , ama imam slika ,i plus ucestvo :D
Автоматски споено мислење:

ja nemam glas , ama imam slika ,i plus ucestvo :D

uspesno zavrsena tema E SEGA KOCKA za da nema dilema jas realno ke ve proglasam
prvo mesto so 9 glasa -kocka
vtoro mesto so 7 glasa eden mu se odzema sam za sebe ne se glasa spojler i anco
treto mesto so 6 glasa bijons
e ova e 30% od realnosta pri glasanje nema glas sam za sebe ,do godina tajno glasanje , i poveke ucesnici i podolga najava pa na natprevar so sreka i srekna nova 2020 i bozikni praznici

Џабе ти е, ќе си се самопрогласам победник :P

Мислев се заебаваш, ама некако моите 9 гласови на твое конто завршија, а твоите 8 на мое. Какви се овие шеми и изборни нерегуларности? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom