Нешто многу почна да браниш на форумов, прво Лингард, сега Љупче ... сомнителна си !!!!Не ми се верува дека го бранам Љупче ЗлатевБосанкана искочила на прес со марама (пак ќе кажам колку треба да си избеган во 2020 речиси да си женско и да се покриваш), овој шкртнал нешто дека му смета, дека е удар на секуларизмот и сега Царовска го обвинила дека е шовинист
![]()
![]()
![]()
Ниту те прашувам, ниту потврдувам.Ме прашуваш или го потврдуваш од мене напишаното?...
Urime .a so sakate na golubi od picassoНационална установа библиотека Кочо Рацин од Тетово доделува награди со лого на книги налик орли.
Прегледај го приврзокот 226234
Дајте флексот да стружеме шахти.
Ниту те прашувам, ниту потврдувам.
Ти кажувам дека е погрешно тоа што си го напишал за НАТО.
Ти велиш ЌЕ БИДЕ, јас велам ВЕЌЕ Е!
Грешката е што зборуваш во идно време. Наместо во минато и сегашно време.А грешката е?...
Може Пајо им бил на гости пред тоа или пак тие биле кај Пајо!Оти Зоки и Анѓушев беа многу насмеани вчера а се пред заминување не ми е јасно.
Поголем проблем е што манифестацијата спортист на град Гостивар била водена целосно на албански ама сега изгледа и скијачов ќе го направат ментално нестабиленНационална установа библиотека Кочо Рацин од Тетово доделува награди со лого на книги налик орли.
Со албанците готово е веќе скроз се одделени од државата. Нивниот јазик е прв секаде, орли летаат. Едноставно го заебаваат македончето кај стигнат. Никој не смее да им преречи или да ги чепни.Национална установа библиотека Кочо Рацин од Тетово доделува награди со лого на книги налик орли.
Македонската нација никогаш до сега не била волку понижена, мислејќи тука од историјата до денес. Не зборам конкретно за случајов, туку општо за сите случувања во последните 2 години кои што му задаваат удари на македонецот, директно во неговиот корен, семка, днк, код.Поголем проблем е што манифестацијата спортист на град Гостивар била водена целосно на албански ама сега изгледа и скијачов ќе го направат ментално нестабилен
Albancite se populacija totalno ispuštena od državata i sistemot ušte vo bivša JU, a toj proces normalno prodolžuva i po raspadot na SFRJ (1991), pa i den denes trae toj proces, a sme stignale eve veke 2020 godina, od poinakva religija od nas se, poinakva kultura, poinakov majndset i način na život, poinakov jazik govorat nerazbirliv za mnozinstvoto narod vo državata i tuka e toj triger koj kreira nivna getoizacija odnosno delba od Slovenskoto naselenie (Makedonci, Srbi, Crnogorci...) nakratko kažano država vo država, taka funkcioniraat rabotite na teren, samo što porano taa granicata na podelba beše aj taka da kažam zamislena kaj Grupčin i kaj Misleševo, no deneska e nekade kaj Kumanovo, Veles, Tikvešieto... Se zgolemuvaat teritorijalnite apetiti so tek na vreme, ušte malku i do Bugarska granica ke ja crtaat po tie nivnite karti Golema Albanija !Со албанците готово е веќе скроз се одделени од државата. Нивниот јазик е прв секаде, орли летаат. Едноставно го заебаваат македончето кај стигнат. Никој не смее да им преречи или да ги чепни.