Viollet
М
- Член од
- 9 декември 2019
- Мислења
- 267
- Поени од реакции
- 1.750
Ипак форматстај десетка и купи му ссд и рам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ипак форматстај десетка и купи му ссд и рам
a pred instalacijata ne mu se pojavuval plav ekran pri koristenje? koj windows 7 go instaliras, SP3 ili da ne e nekoj modifikuvan install?На еден другар сакам да го форматирам лаптопот 7 ца да му ставам ама оваа се покажува. Прегледај го приврзокот 226135
значи и на xp прави плав екран? проверија ја меморија со memtest, напрај буталбилно усб, а и хард дискот за расипани сектори провери гоWundows XP го има. Влегува и доага пак на тој екран. Сакам да му ставам постар оперативен систем оти и лаптопот му е стар.
Направив бутабилно усб со 7 ца таман ке пише windows ready и ке ме донесе на плавиот екранзначи и на xp прави плав екран? проверија ја меморија со memtest, напрај буталбилно усб, а и хард дискот за расипани сектори провери го
hirens boot симни таму има алатки за се
Направив бутабилно усб со 7 ца таман ке пише windows ready и ке ме донесе на плавиот екран
Значи таман да почне да форматира се појавува плавиот екран.Чекај значи стартува виндовсот нов и подсле ти паѓа? Ако е до тоа барај друга верзија
Значи таман да почне да форматира се појавува плавиот екран.
значи тргнува до некаде инсталација и кога треба да одбереш на која партиција да се форматира и инсталира паѓа?Значи таман да почне да форматира се појавува плавиот екран.
Како од биосот ли?значи тргнува до некаде инсталација и кога треба да одбереш на која партиција да се форматира и инсталира паѓа?
можно е да треба sata драјвери за инсталација, ако немал никакви проблеми досега на xp. Ако и на xp му паѓал системот тогаш рам и хард диск тестирај.