- Член од
- 18 јули 2018
- Мислења
- 1.068
- Поени од реакции
- 4.260
Сега се руски платеници што скандираат за чиста Македонија.Сега и средношколциве се соросоиди како Грета?
Сега се руски платеници што скандираат за чиста Македонија.Сега и средношколциве се соросоиди како Грета?
И јас сум за чиста Македонија, чист воздух, селектрање на отпад и рециклажа, хибридни автомобили и др. вид на бела техника.Сега се руски платеници што скандираат за чиста Македонија.
Значи дошло до недоразбирање од страна на типчево или едноставно не е во тек со желбите и идеите на младината. Политикава ни го помати умот...И јас сум за чиста Македонија, чист воздух, селектрање на отпад и рециклажа, хибридни автомобили и др. вид на бела техника.
Гајле ми е за некој твитер па и било какви "интелектуалци" од било кои социјални мрежи.Значи дошло до недоразбирање од страна на типчево или едноставно не е во тек со желбите и идеите на младината. Политикава ни го помати умот...
Страв од приказните на Героски. Пролупа стариот, заедно со другар му Владе, па само нешто да раскажува.hahahaha koj grev covece
![]()
Сакаат да станат Влатко Ѓорчев кога ќе пораснат.Сега и средношколциве се соросоиди како Грета?
А Павле да провери да не му ставаат пециво во тоа белото што го конзумира...Од човек спортист, сега не можам 200 метри да изодам без да се задишам
Да не му е од нешто друго тоа што не може да истрча 200 метри, тоа стомачиштето сигурно од стрес и трауми од груевизмот му пораснало.А Павле да провери да не му ставаат пециво во тоа белото што го конзумира...
По ново орбаноиди се.Сега и средношколциве се соросоиди како Грета?
Кај може да се пријавам за да се борам со судсвото?а тоа е борбата со судсвото.