Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Сега се руски платеници што скандираат за чиста Македонија.
И јас сум за чиста Македонија, чист воздух, селектрање на отпад и рециклажа, хибридни автомобили и др. вид на бела техника.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
И јас сум за чиста Македонија, чист воздух, селектрање на отпад и рециклажа, хибридни автомобили и др. вид на бела техника.
Значи дошло до недоразбирање од страна на типчево или едноставно не е во тек со желбите и идеите на младината. Политикава ни го помати умот...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Значи дошло до недоразбирање од страна на типчево или едноставно не е во тек со желбите и идеите на младината. Политикава ни го помати умот...
Гајле ми е за некој твитер па и било какви "интелектуалци" од било кои социјални мрежи.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И двете работи се точни, иронично овој протест вчера беше еден од ретките каде протестираа заедно и за иста работа двете спротиставени табори на македонското општество.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
hahahaha koj grev covece
Страв од приказните на Героски. Пролупа стариот, заедно со другар му Владе, па само нешто да раскажува.
Автоматски споено мислење:

Сега и средношколциве се соросоиди како Грета?
Сакаат да станат Влатко Ѓорчев кога ќе пораснат.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.641
Од човек спортист, сега не можам 200 метри да изодам без да се задишам
А Павле да провери да не му ставаат пециво во тоа белото што го конзумира...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А Павле да провери да не му ставаат пециво во тоа белото што го конзумира...
Да не му е од нешто друго тоа што не може да истрча 200 метри, тоа стомачиштето сигурно од стрес и трауми од груевизмот му пораснало.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Еве уште еден што не може да се опорави од стресот и маките што ги видел во времето на груевизмот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.641
Емотивна исповед на сопственикот на поранешната А1 телевизија, Велија Рамковски на денешната панел дискусија со наслов „Жртви на режимот“ во организација на невладината „Цивил“...
До сега потврдени говорници се Томислав Кежаровски, Љубе Бошкоски, Велија Рамковски, Павле Богоевски, Ване Цветанов, но и други.
Воведничар и модератор на настанот ќе биде Џабир Дерала од ЦИВИЛ. Добредојдени се медиумите и сите заинтересирани граѓанки и граѓани

Или во кратки црти, трошење државни пари за настани кои никој нит ги побарал, нит се заинтересирал.

Член од
6 мај 2019
Мислења
61
Поени од реакции
26
(Видео) Исповед на Велија Рамковски: Исплашен сум, груевизмот е сè уште силен
Гледав видео на Тв Нова од Велија Рамковски поранешниот Директор на А1 Тв.
Од тоа што го слушнав искрено се натажив од целата ситуација што му се случила.
Луње искрено од тогаш кога владеело Вмро и сега Сдсма има разлика.
Па тогаш тоа што било било невидена хајка против секој што не се согласувал со ГРуевски.
До кожа го соголиле Рамковски и фамилата и на крај му ја затворија А1. А знам и многу пример лично што сум ги слушнала дека имаат многу наместени случаеви за да одат намерно во затвор.
Не викам дека сега и СДсм не прават грешки. Прават но се поправаат па и јавно , но тогаш никојод нив не се повлекол туку си правеа како што сакаат. Сега се збори послобдно и поТв и јавни дебари и секој може да каже отворено што сака. Тогаш се правеа рекети и никој ништо се правеше.Тоа беше најлошото. Све беше тајно. Све земаа под контрола. Напикаа луње и по Судови и по Обвинителства и никој никого јавно не гонеше. НЕ дека не правеле туку не се дозна. ИМаето не го даваа неможеа да го решат бевме изолирани и од Нато и од Еу. СЕга да беа ни во Нато немаше да бидеме. Така да може да се каже за Вмро дека Патриотизмот Им е Јак да но некои грешки што ги направија корумпираност во целиот систем тоа и наштетува на демократијата на нашата држава до ден денес. И затоа според мене мислам дека и треба уште неклку год да биде в опозиција за да може држава да се досреди ви клучните работи а тоа е борбата со судсвото.

Член од
30 декември 2014
Мислења
378
Поени од реакции
460
Еве и ова:
https://a1on.mk/macedonia/pekolot-na-zatvorite-vo-gruevizmot-mrznevme-dehidriravme-se-onesvestuvavme-no-nikomu-ne-mu-beshe-gajle/

Се сеќавам на случајот, само не ми е јасно зошто медиумите (пред се мислам на телевизииве со национална концесија) не посветија внимание на вакви случаи и со тоа директно да извршат притисок на властите за нивно преиспитување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom