Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

Грилиш ако памтам добро, лево крило игра.Каде го планираат и зошто ми нема смисла.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Homegrown e, нема што да изгубиме а ако имаме ЛШ наредна година, тие натпревари ќе мора да се сфатат сериозно и да има ротација. Нема да може да си дозволиме ко сега во Казахстан да идеме со седмодделенците.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Homegrown e, нема што да изгубиме а ако имаме ЛШ наредна година, тие натпревари ќе мора да се сфатат сериозно и да има ротација. Нема да може да си дозволиме ко сега во Казахстан да идеме со седмодделенците.
Па добро, ама баш дека е home-grown и плус на некој начин поатрактивно име, ќе кошта малку соленко и ќе нема смисла некој што вреди 50м+ да седи на клупа.Немам ништо против McGinn од друга страна.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.949
Поени од реакции
67.696
Ако Грилиш се има средено со дисциплината, немам ништо против тој трансфер.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.436
Грилиш е 10ка која може да игра и по крилата, слични ми се со Медисон. Грилиш е поцврст заразлика од Медисон кој е технички по поткован. Не верувам дека би ги земале и двајцата иако би ги менувал без око да ми трепне за сите наши 10ки(Лингард, Переира, Мата, Гомеш).

Инаку Халанд и татко му савајљево пристигнале во Манчестер на преговори.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Да ги фати воздух малце излегле накај Манчестер.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
абе жити се, од 432432 транзит опции баш од Манчестер ќе префаќа лет.
Ова бетер изговорот на Лук Шо кога ретвитна за него во Јунајтед, "во џеб му бил телефонот, само се стиснало"

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.540
Поени од реакции
3.585
Mino Raiola: “I think that Paul [Pogba] really went home [when he rejoined mufc]. Paul could have gone elsewhere. But he really chose with his heart, to go home. Paul is a very, very nice person.”

Mino Raiola: “He’s [Pogba] not able to be angry at Ole because Ole treated him so good when Ole was an older player and Paul was a younger player and the respect and the love that he received from Ole means he cannot get angry at Ole.”

Mino Raiola: “Paul [Pogba] wants to be successful and happy and wants to win prizes and he would love to do that with Manchester United.”

Mino Raiola: “Is there a better midfielder [than Pogba] in the world? No! If you come to that conclusion then the other conclusion is - now if you sell Paul Pogba would you buy a better one? No!”

F3DCCBBD-AFA6-41C1-BB73-E23C8ECFDF05.jpeg

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Norwegian paper backtracks on claim Haaland travelled to Manchester – United target’s father & agent refuse to comment

ме нервираат вакви bait-ови од медиуми и играчи.Типични Раиола цигански финти, се убија од ставање бензин на сагата и Халанд и татко му.Личи ко да пробуваат да договорат поголем кеш за нив и Раиола.

Едино што можеби ми е показател дека ќе дојде Халанд, се денешните коментари на Мино за Погба и Оле

Kajgana Shop

На врв Bottom