Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro jutro drugarici.......
Trebam pomoc,kada skeniram neki portali me blokiraju.Zasto je to tako i dali moze da se izbegne.
A drugi problemcic kada nadjem mac i udjem u portal normalno,kada ocu da pustim neki prodram da gledam crna slika.
Unapred zahvalan...... :aplauz::aplauz::aplauz:

Danas mi je Hvala Bogu 70. rođendan (verovatno sam najstariji ovde), da ste mi svi živi i zdravi ,a i ja s vama.

Sretan rođendan prijatelju , hvala ti što si uvijek tu spreman da pomogneš savjetom i sugestijom , živ i zdrav bio još mnogo godina ;)

Danas mi je Hvala Bogu 70. rođendan (verovatno sam najstariji ovde), da ste mi svi živi i zdravi ,a i ja s vama.
Takodje i od mene sretan rodjendan i da si tu jos duuugo sa nama!
P.S. Imas ono ali bices razocaran. Sad ti saljem.

Neverovatno i meni je isto danas 70 rodjendan , kakva slucajnost kolega isti datum ma da smo blizu pa da idemo negde u kakav dobar restoran da zajedno proslavimo

Neverovatno i meni je isto danas 70 rodjendan , kakva slucajnost kolega isti datum ma da smo blizu pa da idemo negde u kakav dobar restoran da zajedno proslavimo

i tebi čestitke , nego ugonjajte se pa malo do Beograda , :) , a mi ćemo vas pogurat s lovom ako treba ..preporučujem Zlatni Bokal na Skadarliji ili Restoran Orašac na Bulevaru Kralja Aleksandra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom