Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Izvini, ne razumem, mislis da sam sujetan i da mi zapravo smeta sto vi kacite slike to sto ja to nemam ili sta? Ne, pogresno si shvatio, ne treba da te bude sramota godina i interesovanja za ovu oblast vec tog kurcenja, "ja imam ovo ja imam ono".. ne ti, vec ce se takvi prepoznati, meni je to asocijacija na nedovoljno odrasle ljude, podesca me na 10-ogodisnjake koji u kesici slicica nadje Messija pa ide trci drugu da ga zajebava sto on to nema. Detinjasto..

Posto ste svi stručnjaci, doktori, onda vam nece biti tesko da napisete koji he ili jos bolje nadjete pomenuti stalker, pa da vas vidim doktori.
2c1b6bf504283e5265624a85cc82a30b.jpg
581b78643e069acd3c47aed8f7a9b331.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Attachments

• 5.jpg
    5.jpg
    228 KB · Прегледи: 88
Bravo majstore, imas cro max kanale.. pisem za stalker a ne kanale. Nebitno, kao sto sam i mislio, niko nema. Pozz

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ja gledam i ne vjerujem oko cega se natezete :) ja ovo shvatam kao zezanciju , odnosno jako zanimljiv hobi koji mi stvarno lijeci zivce i osjecam neku nevjerovatnu energiju svaki put kad naucim nesto novo, dakle ovo mi je jako dobar ispusni ventil od prilicno stresnog posla koji radim.
Imam sve legalno preko bh telecoma , od sport klubova preko arena , hbo i cinestar paketa itd.
Pored toga sam kupio iptv listu koja savrseno radi sa vise od 8000 kanala.
I pored svega toga draze mi je naci sam neku listu, dream i sl. i nauciti nesto novo vec sve to sto imam.
Dakle , ovo mi je hobi i zabava jer tv ako izuzmem par utakmica sedmicno i mozda 2-3 filma mjesecno nikako i ne gledam .:)
Zahvalan sam svim dobrim ljudima tu koji su mi na bilo koji nacin pomogli da je moj interes za ovim takav kakav jeste . ;)

70142126_3202317919838835_3126181655375511552_n.jpgMa sve nesto kontam,sto se ne bih i ja malo "pohvalio"!Pa nek' ispadnem papak!S'a ima

veze!;)

Za je'no....godinu-dvije,naaajvise tri,kupujem novi TV!Bas novi,iz radnje!Jbg,ima se,moze se!:ojeaa:

Mada je meni i ovaj stari jos skroz dobar.Njemacka katodna,philips lampe (y)....za kondenzatore nisam bas siguran.

Al' zena navalila...u boji,samo u boji....I da ima ONO.....ONO.....sto se ne mora ustajat' da se promijeni kanal.

Joooooj.....sto je TO meni dobro.Jes' odmakla ova te'nologija,praaaavo!:roker:

Pa reko',da priupitam ove sto se "razumiju":koji bi mi preporucili?Televizor!

JA bi' volio EI Nis.To je ba nepoderivo!A zena bi onaj "Rudi Cajevec"!Njoj taj najljepsi.

Mog'o bi ja jos malo pristedit' pa uzet "Gorenje".To ba,kad Janez sastavi,nema mu smrti.(Do sudnjeg Dana!).

Al' onda nema zeni nova pegla.Na struju!Jebaji ga!:jeeee:

Nikad dva dobra sastavit'!:nesumjas:

Ja gledam i ne vjerujem oko cega se natezete :) ja ovo shvatam kao zezanciju , odnosno jako zanimljiv hobi koji mi stvarno lijeci zivce i osjecam neku nevjerovatnu energiju svaki put kad naucim nesto novo, dakle ovo mi je jako dobar ispusni ventil od prilicno stresnog posla koji radim.
Imam sve legalno preko bh telecoma , od sport klubova preko arena , hbo i cinestar paketa itd.
Pored toga sam kupio iptv listu koja savrseno radi sa vise od 8000 kanala.
I pored svega toga draze mi je naci sam neku listu, dream i sl. i nauciti nesto novo vec sve to sto imam.
Dakle , ovo mi je hobi i zabava jer tv ako izuzmem par utakmica sedmicno i mozda 2-3 filma mjesecno nikako i ne gledam .:)
Zahvalan sam svim dobrim ljudima tu koji su mi na bilo koji nacin pomogli da je moj interes za ovim takav kakav jeste . ;)
Kao da ja ovo pišem,sa sitnim malim izmjenama tipa ne bh telekom nego eronet.Ostalo sve isto.

da ne otvaram novu temu.jel zna neko kako da instaliram nord vpn na win 10?Uzeo sam novi laptop,isti problem sam imao i na starom laptopu ali se nesjecam kako sam ga rijesio.Izbacuje mi ovaj error The .NET Framework 4.8 is not supported on this operating system.
To sam nekako uspio na starom laptopu ali nemam predstavu kako sam rijesio.Znaci problem je u net framework,ako neko zna,moze na pp,patim se od jutros
Ako ne moze rucni update, strpi se par dana dok se ne pojavi automatski update.

Прегледај го приврзокот 225577Ma sve nesto kontam,sto se ne bih i ja malo "pohvalio"!Pa nek' ispadnem papak!S'a ima

veze!;)

Za je'no....godinu-dvije,naaajvise tri,kupujem novi TV!Bas novi,iz radnje!Jbg,ima se,moze se!:ojeaa:

Mada je meni i ovaj stari jos skroz dobar.Njemacka katodna,philips lampe (y)....za kondenzatore nisam bas siguran.

Al' zena navalila...u boji,samo u boji....I da ima ONO.....ONO.....sto se ne mora ustajat' da se promijeni kanal.

Joooooj.....sto je TO meni dobro.Jes' odmakla ova te'nologija,praaaavo!:roker:

Pa reko',da priupitam ove sto se "razumiju":koji bi mi preporucili?Televizor!

JA bi' volio EI Nis.To je ba nepoderivo!A zena bi onaj "Rudi Cajevec"!Njoj taj najljepsi.

Mog'o bi ja jos malo pristedit' pa uzet "Gorenje".To ba,kad Janez sastavi,nema mu smrti.(Do sudnjeg Dana!).

Al' onda nema zeni nova pegla.Na struju!Jebaji ga!:jeeee:

Nikad dva dobra sastavit'!:nesumjas:
Hehe, stara dobra vremena dok je "letila" slika pa zavuces ruku otraga do onog potenciometra da postelas al' si zaboravio da si skinuo onaj karton da se tv bolje hladi pa te opizdi 25 kV sa katodne. :)
To su bila vremena jbt. :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom