Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Samo vi tako javno komentarisite kako sta radi, na koji nacin i u kojem uredzaju , pa cete vidjet sta cete gledat dok neplatite :) . Ti koji imaju servere da malo procitaju o ministri,udpxy , fluss i ostalim da nebabrajam , jos 10% clanova kajgane bi mozda imalo sta gledat a ostali ni molbama nebi uspjeli jer izvor je sve manji ! Samo nastavite javnu diskusiju pa cete vidjet koliko dugo jos .

U potpunosti se slažem s tobom, otišlo je sve predaleko.

Samo vi tako javno komentarisite kako sta radi, na koji nacin i u kojem uredzaju , pa cete vidjet sta cete gledat dok neplatite :) . Ti koji imaju servere da malo procitaju o ministri,udpxy , fluss i ostalim da nebabrajam , jos 10% clanova kajgane bi mozda imalo sta gledat a ostali ni molbama nebi uspjeli jer izvor je sve manji ! Samo nastavite javnu diskusiju pa cete vidjet koliko dugo jos .
I upravo si ti javno dao savjet vlasnicima servera, zar ne?
Ovo je vječna igra mačke i miša. Njihov je posao da se probaju zaštiti, naš je posao da to zaobiđemo. Samo igra i ništa više. Na kraju ako se i sve zatvori pa šta? A neće sigurno, jer se uvijek nađe način.

Pa ti osim drima i ne znas nista naci i to ti sin ostavio tako da ne znam sta se ti javljs po tom pitanju jbg. Ostalo si dobio i to je to

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
nego, reci sta ti treba, da ti posaljem, :D necemo sada o "znanju" ;)
Informacije radi, ja npr. gledam domace liste sa servera koji se ovde nisu nikad spomenuli, toliko o mom znanju ! :)
A, vas 50 "tuce" po 5 domacih servera i prepirete se ko sta objavi od toga ! :D
I, ako budes dobar, i lepo zamolis, mozda ti posaljem koju adresu ! ;) :)

Последно уредено:
nego, reci sta ti treba, da ti posaljem, :D necemo sada o "znanju" ;)
Informacije radi, ja npr. gledam domace liste sa servera koji se ovde nisu nikad spomenuli, toliko o mom znanju ! :)
A, vas 50 "tuce" po 5 domacih servera i prepirete se ko sta objavi od toga ! :D
I, ako budes dobar, i lepo zamolis, mozda ti posaljem koju adresu ! ;) :)
Evo ja po drugi put te zamoljujem ako moze dream sa c - more sports...please mister starbucks1 ?:place::place::place:

I upravo si ti javno dao savjet vlasnicima servera, zar ne?
Ovo je vječna igra mačke i miša. Njihov je posao da se probaju zaštiti, naš je posao da to zaobiđemo. Samo igra i ništa više. Na kraju ako se i sve zatvori pa šta? A neće sigurno, jer se uvijek nađe način.
Ne , nevjerujem da jesam jer pogledaj sta se desaje u zadnje vrijeme , sve manje nacina je da se gledaju streamovi sve bolje zastita kod ovih sto se javno komentarisu, meni iskreno nije bitno ali ko malo razmislja da dosta tih vlasnika ili restreamera su godinama clanovi ovog i drugih foruma ! Da gleda se 10 god. Hehe gledala se nettv , sbb itd .u vlc, dreambox a sta je danas ? Mozda se to i danas jos gleda :) samo u krugovima od par povjerljivih ljudi i strogo cuvana tajna !

Последно уредено:
Zamolio sam te prije ali mozda ni si video post...ako imas to...zaista cu ti biti zahvaljen...evo zato i ovako javno pisem...
imam, samo mi iskreno reci sta bi ti radio na mom mestu, jer ako ti to dam, necemo gledati ni ti ni ja ;)
Автоматски споено мислење:

to je problem kod drimova, drugo su ts. liste, gde pokupis 200 usera i mozes da ih delis ladno, zato se i dele

Attachments

• cms.png
    cms.png
    587,3 KB · Прегледи: 110
Vauuuuu :D jako nizak udarac, mislim ispod pojasa... Htedoh reci.... :D
dada, igra se prljavo, ali ostao sam na nogama ;) :) :D
i to "dobijem" od coveka kojeg sam zvao na cerkinu svadbu ;) na koju nije dosao,
ako je uopste govorio istinu odakle je

Последно уредено:
da ne otvaram novu temu.jel zna neko kako da instaliram nord vpn na win 10?Uzeo sam novi laptop,isti problem sam imao i na starom laptopu ali se nesjecam kako sam ga rijesio.Izbacuje mi ovaj error The .NET Framework 4.8 is not supported on this operating system.
To sam nekako uspio na starom laptopu ali nemam predstavu kako sam rijesio.Znaci problem je u net framework,ako neko zna,moze na pp,patim se od jutros

da ne otvaram novu temu.jel zna neko kako da instaliram nord vpn na win 10?Uzeo sam novi laptop,isti problem sam imao i na starom laptopu ali se nesjecam kako sam ga rijesio.Izbacuje mi ovaj error The .NET Framework 4.8 is not supported on this operating system.
To sam nekako uspio na starom laptopu ali nemam predstavu kako sam rijesio.Znaci problem je u net framework,ako neko zna,moze na pp,patim se od jutros
.NET Framework 4.7.1 sa ovom verzijom istaliraj Nord VPN pa poslije aktualiziraj (Framework) na 4.8.1

Vauuuuu :D jako nizak udarac, mislim ispod pojasa... Htedoh reci.... :D
Ma nista nisko i ispod pojasa, vec direktno. Mislim da nisam napisao nista sto vecina tako ne misli. Ne kazem, nije mala stvar znati naci drim, svaka cast za to.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom