Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
4k koriste digitalna kina (DCI) i obično odgovaraju rezoluciji do 4096 × 2160 piksela. To je proporcija nešto malo više od 17: 9 i dovodi se do tipičnog omjera od oko 21: 9 "obrezivanjem", tj. Odsecanjem piksela !!!

Ne razumem sta vas briga sta covek i kako gleda to je njegov problem jel Sd hd uhd 4k 8k to je njegova stvar

Kupite Xbox na Wishu | Više od 150 milijuna korisnika
-----
Majko mila koliko pacijenata :kluc::kafence::angel:opa opa

Ma meni je gore od toga sto on gleda na laptopu 4K samo to sto kaci te kanale koje niko ziv ne gleda al eto da se pohvali kako ima 4K :D zamisli okacio neko sranje sa turskim titlovima i kao gleda neko to pa je bitno

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

jedna stvar mi nije jasna , kako sa istog dreamboxa neki kanali rade perfektno bez imalo trzanja , a neki skoro da ne mogu nikako ...ista rezolucija isto sve ?

Ludjeto gledaat 4K i UHD na Televizori on resil na laptop dagleda ,mislam :pos: ne me razbiraj pogresno ami ti izgleda 32K ce gledas na mobilen,toj muzickiot
#EXTINF:-1,Первыј Музыкальныј BY 4K
http://rtmp.one.by:1499
Vrti spotovi isti vece 4 godini
Porobaj go na UHD HDR filmovi tvojt lapotop ,ustvari i da moze kakvo e toa uzivanje,mislam to bi bilo da pokanis zenska u kino a gledate film na televizor od 32 inca mislam :neetaka: nikakov smisol.
ma ne mu objasnjavaj molim ti se to je moderator treba da zna te stvari, a vidis da predi 2 meseza nije znal da Visat Ultara HD je ustvari 4k kanal .hehehehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom