La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекував повеќе од Атлетико, Барса од какви се дно екипи беше пореметена, сега се држи речиси рамноправно. Особено последниве 10 минути Атлетико топка не чепна. Исто и од Барса сум изненаден, не очекував да направиме шанси :)

Очекував повеќе од Атлетико, Барса од какви се дно екипи беше пореметена, сега се држи речиси рамноправно. Особено последниве 10 минути Атлетико топка не чепна. Исто и од Барса сум изненаден, не очекував да направиме шанси :)
Не зезај и ти, вечерва да не беше Тер Штеген 3:0 ќе беше, в шише напикана беше Барса првите 30 минути, колку повеќе да направат Атлетико ?

Не зезај и ти, вечерва да не беше Тер Штеген 3:0 ќе беше, в шише напикана беше Барса првите 30 минути, колку повеќе да направат Атлетико ?
Ако гледаш само што прави Атлетико после да мижиш можда така е. И полувремево трае 45 минути а не 30. Барса исто можеше да даде 2-3, биди објективна некогаш.

Ако гледаш само што прави Атлетико после да мижиш можда така е. И полувремево трае 45 минути а не 30. Барса исто можеше да даде 2-3, биди објективна некогаш.
Ете и коментаторот истото го вика или и тој е за Атлетико ? Оби истиот коментар го даде, така да не се секирај имаме очи сите, Атлетико беше доминантен во првото полувреме факт

Кога играат две умрени екипи неизбежно е да има добар фудбал. :icon_lol:

Кое лудило би било да им го стегне Гризман сега, исто лудо еднакво на тоа да си даде автогол. :pos:

:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Ги вративме со мајмуните. Секојпат е слатка победата во Мадрид, без разлика во каква состојба ни е тимот.

Очекувано. Од последни 21 утакмици со се оваа. 2 победи само за патетико вс барса :ROFLMAO:

Во второ паднаа Атлетико, нема шо тука, неискористени еден тон шанси, а кога од другата страна игра најдобриот играч во светот резултатот е тој. Објективен ми е постот или да пишам одново :)

По очигледни беа шансите на Атлетико, ама да не заборавиме што промаши Ракитич и пречката на Пиќе во прво...

Тешки да гледаме ваква игра на Атлетико од сега, па и со петарда нека изгбеа. Конечно креативност, шанси, шутеви, и одбрана на ниво.

Во второ паднаа Атлетико, нема шо тука, неискористени еден тон шанси, а кога од другата страна игра најдобриот играч во светот резултатот е тој. Објективен ми е постот или да пишам одново :)
Еден тон шанси :pos: ако баба лаже... статистика не лаже.

IMG_20191201_225723.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom