- Член од
- 2 февруари 2019
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 23
Зошо не е на бугарски ?Na drugar mi go pisuva ovoj status so znaciПрегледај го приврзокот 223854
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошо не е на бугарски ?Na drugar mi go pisuva ovoj status so znaciПрегледај го приврзокот 223854
Не си ни прв ни последен...Sto fora ke bese ova potvrdava od BG klub i kako moze toj mojot posrednik shupak OD STRUMICA da ne me informira deka i toa trebalo kako dokument!? Ali nema veze bitno parite si gi zema a ja stapiv u kontakt so edna advokatka od Sofija koja na sestrami i zakaza intervju za April 2020 posto shupakot posrednik NE GO BIVA (pred 1 mesec OTKAZ)
druze mene od mart mesec mie vaka I se uste nema nistoЗдраво вака ми е веќе 2 месеци одприлика се знае за колку време се менува и што следи после ова?
Фала однапред
![]()
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
I ja sum 6 avgust intervju 2018 od 15 avgust mi se smeni na finalen pregledТи си изгледа исклучок кај мене од 6 ти август 2018 интервју и уште на задолжителна
Ne si so dok od roditel ?I ja sum 6 avgust intervju 2018 od 15 avgust mi se smeni na finalen pregled
kraj na juni 2020 imame vreme hhhKraj na juli polozitelno ,koga da ocekuvam ukaz ili otkaz ??
Znaci tocno edna godina zadolzitelna vo finalna taka?I ja sum 6 avgust intervju 2018 od 15 avgust mi se smeni na finalen pregled
Zdr so sreka pasoso dali mozi dami kazis koj broj bese na prepiska?Site sto imate podneseno preku brat /sestra ..obavezno proverete vo BG dali ste tamu zavedeni kako niven/nejzin, brat/
sestra.. Bidejkj jas ne sum bil zaveden, za malku ke go oberev bostanot.. Svoevremeno koga podnesuvala sestra mi,posrednikot ne napisal deka ima i brat.
Mene proizhodot mi bese od sestra mi,
No posle finalen pregled mi se smeni statusot..(podole go prikaciv)
Istoto go dostaviv..
No e mozhelo da ne mi go pobarat od sovetot i avtomatski da me isfrlat..
Spodeliv pred nekoj den,deka sum vklucen vo ukaz,
Site da si docekate..
мислам дека некој член пред некој ден напиша дека статусот му е сменет од задолжителна во финална со интервју септември 2018Da ne znae nekoj do kaj se stignati so zadolzitelna promena vo finalna ...... Kako sto gledam posledniot e od 15 avgust 2018 intervju promena vo finalna od zadolzitelna ?
Автоматски споено мислење:
Znaci tocno edna godina zadolzitelna vo finalna taka?
Ako mozis preprati mi go kade e nemozam da go najdam. Fala ti[
мислам дека некој член пред некој ден напиша дека статусот му е сменет од задолжителна во финална со интервју септември 2018
Интервју 11/09/2018. Од денес на финална со документи од родител.
Da ama nekade ponazad imase so 08.2018 uste na zadolzitelnaАвтоматски споено мислење:
напишано во четвртокот на страна 4064