Da...jas...na 23 januar...a drugar posle mene nekolku casa slobodno na 13 februar duri.Dali nekoj od vcera ima rezervirano termin za podiganje na drzavjanstvo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da...jas...na 23 januar...a drugar posle mene nekolku casa slobodno na 13 februar duri.Dali nekoj od vcera ima rezervirano termin za podiganje na drzavjanstvo
Jas podnesov preku pradedo, baba i vujko (site dokumenti bea so apostil pechat a notarialno bea vo Sofija prevedeni i legalizirani,), i po baranje na vujko mi dokumentite bea pregledani od eksperite koi shto se vo komsijata za grazhdanstvo i vo MP i VP pa vo rok od 3 dena se proiznesoa so pozitivno mislenje.Tie sto ste podnele so vujki, tetki, cickovci i prvi bratucedi, ocekuvajte otkazi.
Na bratuced pred nekolku dena otkaz sto podnese preku tetka.
Od koga na polozitelno?? Bash mi e zal ali forumot dovolno gi informira lugjeto deka moralno e potvrda trebalo da dostavish,ako moze podetalno informacii od koga si kje bide od koristOtkaz dobiv podadeno preku vujko brat od majka mi.Toa e toa
Автоматски споено мислење:
Posle otkazov nema pomosh za nisto?
Ti, kade?Другари документи од брат на положително од 18ти декември од почеток ма јануар на проверка,интервју 19 април 2016 само шо приверих сега оваа го пише....шо е следноооо...
Sent from my iPhone using Tapatalk
nanovo.Otkaz dobiv podadeno preku vujko brat od majka mi.Toa e toa
Автоматски споено мислење:
Posle otkazov nema pomosh za nisto?
Интервју Софија ако мислиш на тоа.Ti, kade?
ocekuvaj da ti potpishat ukaz pokasnoTi, kade?
Јас очекувам можеби и побрзо...ќе чекаме кога и да е ќе потпишеocekuvaj da ti potpishat ukaz pokasno
Ne, samo izvodi i kopija od BG pas od vujko miNosele li potvrda od klub?
Стискам палци што побрзо да добие државјанство, да оди во Германија и заедно со циганите од Шеќер махала и Столипиново да си зема социјална помош.Mnogu si vickast.
Ima lugje na forumov so cekaat potpis, a se so dokumenti od tetki vujni strini, i ocekuvaat potpis, dobronamerno pisav, a ti tvoite frustracii leci gi na tvoite doma.
Ти си изгледа исклучок кај мене од 6 ти август 2018 интервју и уште на задолжителнаИнтервју 11/09/2018. Од денес на финална со документи од родител.