Не е точно, погрешно ја гледаш работите околу слобода за новинарството патем со укинување РДТ го продадовте ИМЕТО и се што е македонско и според тебе е исправно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Уааауууу каква вратоломија.
Како ги доведе во корелација РДТ со квислиншкиве рабоќе?!?
Значи, ако не се укинеше РДТ немаше да се смени името и Македонија и понатаму ќе постоеше
?
Каква слобода за новинарството, зарем постои слободно новинарство или слободни медиуми, зарем уште има такви кои веруваат во таквите пропаганди!
И како ме доведе мене во велепредавничкото јато,
интересно е да се дискутира со тебе!
Глеам овие почнале дискусија дали Хитлер бил левичар или десничар, (дискутираат дали еден НАЦИСТ е левичар или десничар
, и нормално поединци дури и цитираат што рекол “почитуваниот“ Адо, а модературата спие, ама ако напишам-пренесам анкета дека постоечките политички субјекти вкупно имаат 20-24% доверба кај гласачкото тело веднага ме предупредуваат дека било спам (несакакана порака и ја бришат се разбира)) или се нема елементарни познавања од социологија - општествени системи, политички и економски слободи... па според тоа или се тролови со фабричка грешка, (може се работи за AI Елизе v3.0) или затвориле некоја ..... па сега имаат пристап до нет!
Како си почнал да лепиш етикети, глеам и ти ги имаш потребните квалификации за... каде, во кој напис сум пишувал афирмативно за квислинзиве - Северџаните во СДСс и ДПсНЕ, ако познавам некој кој со децении постојано предупредува од ваквите изроди во политиката и другите сфери можам слободно да речам дека се гледам себе. Уште во 2014 пишував-пренесов анализа дека целта е поделба на Македонија помеѓу Арбанистан и Бугаристан, дека е тоа процес кој ќе се одвива во повеќе фази и ќе се настапува чекор по чекор, и тогаш и денес моите написи и коментари се бришани-цензурирани од слободното новинарство и другите слободни мислители... значи се можев да замислам, ама дека еден кој нит го знам нит го познавам ке дојде и ќе ми лепа етикета дека сум Северџган е тоа ни на сон не ми идеше!