Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас како што прочитав законот за кратење на рокови ќе стапи на сила од 01.01.2021. Е сега дали во текот на 2020 мора малце нели технички да се подготват за до 2021 да стапи на сила. Мислам ДАБЧ нешто ќе убрза пошто дек и јан сега нема да прима странки. За указите не знам стварно дали нешто ќе се мрдне страшно....
Zakon stapuva na sila koga ke se izglasa vo sobranie ( i toa dva pati,ima prvo citajne i vtoro citajne) i normalno koga ke se objavi vo sluzben vesnik,a zakonov e mnogu daleku od toa,pobrzo site ke zemat drzavjanstvo nego nov zakon.

Бандо, имам пишано со што документи сум, преку брат, ќе ве излажам дали имам потврда однесено, зашто се тегнам од 2013. Памтам дека бев на интервју на 11 април 2016, молбата си ја знам зашто проверувам со пин, преписката не ја знам. На положително бев од 18.12.2018, па после на проверка од Вицепрезидента. Денес се смени у ова.

Attachments

• Screenshot_20191128_142349.jpg
    Screenshot_20191128_142349.jpg
    237 KB · Прегледи: 116
Другари документи од брат на положително од 18ти декември од почеток ма јануар на проверка,интервју 19 април 2016 само шо приверих сега оваа го пише....шо е следноооо...
312664bad07741b0fb659fe4c2f11cd4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Другари документи од брат на положително од 18ти декември од почеток ма јануар на проверка,интервју 19 април 2016 само шо приверих сега оваа го пише.
312664bad07741b0fb659fe4c2f11cd4.jpg

Памтам дека заедно ни се менуваа статусите!! Ајде, уште утре :))

Памтам дека заедно ни се менуваа статусите!! Ајде, уште утре :))

Сега му пишав на другарот он е со сестра да провери како е кај него...он е со сестра...ајде златен Господе...поздрав другар..

Дали од "проверка од вицепрезидента " кога те враќаат пак на положително, сигурно зимааш...искуство некој!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom