Се надевам дека мачето ти е доброГоспода, мачорот избегава храна да јаде, има 5 месеци. Последниве 2-3 дена освен неколку пати по 2-3 залога ништо друго не јаде. Не е немирен како што беше, и денес почна да има пролив...
Некој совет?
Ke go odneses kuceto na vetetinar. Toj ima iskustvo.
[/QUOTE
Фала што кажа, јас незнаев дека треба да го носам
Во ветеринарната во Автокоманда.Zdravo, imam kuche azijat i dva meseci nemoze da nagazi so desnata predna noga. Na veterinar mu davaat samo inekcii za bolka ve molam dali znaete nekade kade da se snima nogata vo bilo koj grad. Nogata ne mu e otechena.
21 ден или 3 недели точно. Само пази ја многу, секако ќе пробаат да влезат, ако имаш каде да ја затвориш најдобро ќе биде (ако ја чуваш во двор).zdravo imam kuce okolu 5 godini zenka dosega ne mi je sparena mome ntalno ima menstruacija kolku vreme tre ba da e krijam od fraerite fala pozz
Ветеринар одма!Здраво.
Имам пекинејзер стар околу 7год. Пред околу седмица му се затворија очите и имаше гној. Го мачкавме маст и користевме капки. Му се отворија но едното изгледа страшно, како да е испаднало и мислам оти ме гледа со него. На другото постојано има гној и треба да се брише. Ве молам да кажете што да правиме.