Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знаете каде се изработуваат пакувања (цилиндрични?) за вина? Пример дрвени паковања за вакви вина (а и немора дрвени, битно да се некакви пакувања, за подарок ке ги даваме, па да не бидат само како флаши, да стојат у нешто):

Прегледај го приврзокот 222723

пс: Вакво нешто:
Прегледај го приврзокот 222727
_vyr_1427drvena-kutija-za-vino-jpg.222725
ова секој локален тишлер би можел да го изработи

Дајте предлог за добар сервис за лаптопи со разумни цени во Скопје?
Последен пат бев во Баг компјутери (и мене ми ги препорачаа) во близина на Гоце студентскиот, задоволна бев од цената, брзината на работа (за 1 ден топ завршено), односот спрема муштерии... супер се.

Дали знаете каде се изработуваат пакувања (цилиндрични?) за вина? Пример дрвени паковања за вакви вина (а и немора дрвени, битно да се некакви пакувања, за подарок ке ги даваме, па да не бидат само како флаши, да стојат у нешто):

Прегледај го приврзокот 222723

пс: Вакво нешто:
Прегледај го приврзокот 222727
_vyr_1427drvena-kutija-za-vino-jpg.222725
http://kreativa.mk/product/%d0%ba%d1%83%d1%82%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%be-%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82/

ова секој локален тишлер би можел да го изработи

Знам али дека се работи за фирма, ќе се делат како поклони па специфични сме малце а и не сакам да „пробам“ кај некој за изработка па да биде нешто аматерско.. ја ќе бидат крив не за друго :D Може лошо се изјаснив.. не барам домашна изработка туку веќе готов производ. Само да се купи и тоа е тоа.. Нешто како ова погоре на креатива, само да видам димензиите дали ќе одговараат.

Знам али дека се работи за фирма, ќе се делат како поклони па специфични сме малце а и не сакам да „пробам“ кај некој за изработка па да биде нешто аматерско.. ја ќе бидат крив не за друго :D Може лошо се изјаснив.. не барам домашна изработка туку веќе готов производ. Само да се купи и тоа е тоа.. Нешто како ова погоре на креатива, само да видам димензиите дали ќе одговараат.

Една од поубавите идеи за кутии за вино...

Последно уредено:

Едно такво поскапо од виното ќе те кошта

кутија за вино 450ден, се надевам дека виното што ќе го подарувате ќе биде некое од барем 2000ден

Kaj moze da se najde kvaliteten stegac za zglob na raka?
i dali gi ima nekoj koristeno tie evtinite 100den od runners? pozz

Една од поубавите идеи за кутии за вино...

Најдов баш тоа што ми треба али количински не се совпаѓаме.. Нарачка треба од 300/400 парчиња за да пуштат машина. Нас ни е за многу помалце..

Најдов баш тоа што ми треба али количински не се совпаѓаме.. Нарачка треба од 300/400 парчиња за да пуштат машина. Нас ни е за многу помалце..

Можеби тука ќе најдеш нешто...

Можеби тука ќе најдеш нешто...

Нема лагер, само 1 кутија имаат. Нема везе, фала на информациите ќе одам со некој приватно да ги изработи, верувам дека ќе биде ок.

Лани добив неколку вина во картонски туби со капаче (како за дипломи) и изгледа многу пристојно ама стварно не знам кој ги прави...

Кожа како за изработување на футроли ?
Конкретно каде се продава и која цена од прилика.

Каде можам да купам буксерици со маскирна шара по некоја разумна цена?
Или да порачам преку интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom