Не. Друг портал е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Друг портал е.
Jbg, kako kazu: Pazi sta pozelis!Vidis sta skeneri naprave od ljudi bolje ti je bez njih vjeruj uzivaj u zivotu
Автоматски споено мислење:
distriburiralo se izgleda sleperima hahah i eto rezultata

tesko da ti verujem, ateista samVidis sta skeneri naprave od ljudi bolje ti je bez njih vjeruj uzivaj u zivotu
Автоматски споено мислење:
distriburiralo se izgleda sleperima hahah i eto rezultata

Moze, evo odma.A šta su to ,,skeneri,,
Može li to neko da mi objasni?
nemojte zamjeriti, ja sam početnik....
Čim ti i dsuki pišete jebo liste odma znam da ste na toj zuji haha ,ako sam dobro shvatio zuja vam je neka vrsta alkohola.Jbg, kako kazu: Pazi sta pozelis!![]()
Momci, nemojte mi zamjeriti na zajebanciji, ja jutros otisao na kavu a sad sam na petoj zuji, kavu nisam ni popio.
Jeb'o liste, toga ce uvijek biti, budite mi sretni, veseli i debeli i sorry ako sam nekog naljutio svojim postovima, nije mi bila namjera, ugodan ostatak vikenda.![]()
bolje da neznas sta je , jer ces pozeleti da imas a neces ga imati. Nemam ga ni ja.A šta su to ,,skeneri,,
A šta su to ,,skeneri,,

Sto ce ti, da ugasis hiljade macova, da kacis slike gde se vide stalkeri i macovi od istih kao lik iznad koji se kurci necim sto je dobio ili kupio jer sumnjam da je dovoljno inteligentan da sam napravi.bolje da neznas sta je , jer ces pozeleti da imas a neces ga imati. Nemam ga ni ja.
imas na BG drugu sezonuimo tko kakav link ili zna na kojoj listi ima serija senke nad balkanom 2 ,vidim da sbb blokira forume zbog prikazivanja ,može na pp ,hvala unaprijed
to je ono na kasi kad teta provuce jogurt preko njegaA šta su to ,,skeneri,,
Ne @cgmneČim ti i dsuki pišete jebo liste odma znam da ste na toj zuji haha ,ako sam dobro shvatio zuja vam je neka vrsta alkohola.
Pozz
U pravu si.Sto ce ti, da ugasis hiljade macova, da kacis slike gde se vide stalkeri i macovi od istih kao lik iznad koji se kurci necim sto je dobio ili kupio jer sumnjam da je dovoljno inteligentan da sam napravi.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока