Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pazi da ne dobijes.. :D sumnjam da ima iko sve epizode.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Дали има некој нетфликс сметка, менувам за иптв листа валидна до 06.2020
Само во пораки.

Поздрав

EoN ima sve-kostenpflichtig
Ima kad se plati...
585d08af3149c27818821bfaf8772bfe.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Heh, do nedavno je bio nekakav precutan dogovor da se ovi skeneri ne dijele kako bi se imala kakva takva kontrola. Naime, dok je to posjedovalo par ljudi moglo se kontrolirati kome si dao mac i pripadajucu listu, obzirom da su ti serveri prnjavi kakvi jesu nije se desavalo da na jednom macu visi par ljudi pa da to sve skupa trza i steka. Ali gle cuda, u svjetlu napretka i promjena sada svi imaju skenere, drndaju po manje vise istim serverima i sto je jos zanimljivije istim mac kombom jer se nikom ne da pisati svoj. Rezultat, na jednom macu imamo 10-15 ljudi i normalno da to trza i ne sluzi nicemu. Napredak je ocit, sad se ne moze gledati pola stvari koje su se prije mogle gledati, ali zivio napredak! :jeeee:
Doduse, ovo je samo stav jednog starog prdonje koji ima debelo preko pet banki, kako rece jedan mladi kolega nedavno, nismo mi stari grobovi za hakere, na mladjima svijet ostaje. :)
Kljuki tijesim se kad otvorim zuju znam da je samo moja i nicija vise heheh jest da smo presli 50 al nismo za bacit

Dobar dan svima , neka neko postavi nevazecu art listu samo da vidim kako izgleda jer izgleda da je nisam nikad video , hvala onom ko je postavi

Heh, do nedavno je bio nekakav precutan dogovor da se ovi skeneri ne dijele kako bi se imala kakva takva kontrola. Naime, dok je to posjedovalo par ljudi moglo se kontrolirati kome si dao mac i pripadajucu listu, obzirom da su ti serveri prnjavi kakvi jesu nije se desavalo da na jednom macu visi par ljudi pa da to sve skupa trza i steka. Ali gle cuda, u svjetlu napretka i promjena sada svi imaju skenere, drndaju po manje vise istim serverima i sto je jos zanimljivije istim mac kombom jer se nikom ne da pisati svoj. Rezultat, na jednom macu imamo 10-15 ljudi i normalno da to trza i ne sluzi nicemu. Napredak je ocit, sad se ne moze gledati pola stvari koje su se prije mogle gledati, ali zivio napredak! :jeeee:
Doduse, ovo je samo stav jednog starog prdonje koji ima debelo preko pet banki, kako rece jedan mladi kolega nedavno, nismo mi stari grobovi za hakere, na mladjima svijet ostaje. :)
Uskoro cu u 7 deceniju, nisam haker, ne koristim te skenere i ne treba mi niko nista davati, a nema kanala kojeg ne mogu gledati ! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom