saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Sekako se vazi samo ne kako ovie postovi so superlativi kako kenjator, prdonja i slicno

I na kraj obavezen smajli

Sekako se vazi samo ne kako ovie postovi so superlativi kako kenjator, prdonja i slicno
sram te bilo,podijelio sam sve na pm nista nije javno i tebi sam dao macove prije nekoliko dana na pm koj si ti licimjer uzas zivi nevalja ti kad se objavljuje nevalja ti kad se dijeli na pm uvijek si protiv i nelazi da negledas,prosle sedmice rece da sam te spasio sad sam govno bravo ides na ignore sad laprdaj do zadnjeg danaKoji ste vi bolesnici, pocevsi prvo od Intera pa Sote i ovog zadnjeg.. Ugasite sve carevi, meni to ne treba jer ni ne gledam al uskoro mnogi nece imati sta gledati. Mislite da ste neke mudonje? Zapravo ste govna.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Sta si ti bre podelio? Od kad ti danas nisi napisao koji server dajes tj koje macove, nikom od ovih sto su posle tebe delili taj server nije pao na pamet. Sad najednom svi imaju bas to da dele, jao, predugo se mi znamo. Svi ste vi u istom kolu, bar mene ne mozes da "farbas".sram te bilo,podijelio sam sve na pm nista nije javno i tebi sam dao macove prije nekoliko dana na pm koj si ti licimjer uzas zivi nevalja ti kad se objavljuje nevalja ti kad se dijeli na pm uvijek si protiv i nelazi da negledas,prosle sedmice rece da sam te spasio sad sam govno bravo ides na ignore sad laprdaj do zadnjeg dana
Sto napadas sad coveka? To sto si mu dao nesto znaci da ne sme da misli svojom glavom? To ti radis sa ljudi, ucenjujes ih psihicki, jesi li mu dao macove da mu ponognes ili da bude uvek "uz tebe", da ti se baca pod noge?mijamartinovic
danas ti posaljem ljudski dva maca i napises mi na pm hvala ziv bio i onda dva sata nakon toga kad tamo neki lik pljuje po meni ti mu dajes like
ludnica sta reci
Nisi dobro vidio koji likemijamartinovic
danas ti posaljem ljudski dva maca i napises mi na pm hvala ziv bio i onda dva sata nakon toga kad tamo neki lik pljuje po meni ti mu dajes like
ludnica sta reci
Sta si ti bre podelio? Od kad ti danas nisi napisao koji server dajes tj koje macove, nikom od ovih sto su posle tebe delili taj server nije pao na pamet. Sad najednom svi imaju bas to da dele, jao, predugo se mi znamo. Svi ste vi u istom kolu, bar mene ne mozes da "farbas".
Nisi danas nista javno ali si zato razjebao gradinu pre par dana, i sve sto ti ne objavis javno, nadjes likove kojima das da objavljuju umesto tebe. Pa tog si Burmana pre zaduzivao da gasi liste koje mu das. Evo ga ovde pa neka se zakune ako sme dal sam sta slagao u ovom napisanom.
Da, ne valja mi, zato svi ovi koji "nemaju" sta da gledaju su puni, vi se bre pretvarate kao da ste neki dobrocinitelji a samo imate bolesnu potrebu da vas neko hvalise po forumima. Niste vi jedini koji drugima daju liste i macove, samo drugi nemaju tu potrebu da se izdizu, pomognu i cute, pomognu meni i cutimo, pomognem drugima i cutimo. Nikad nikome nisam rekao da pise javno da sam nekom nesto dao, i ja licemjer? Aj nek bude.
[/QUOnikome nisamdao da gasi ili dijeli umjesto mene otkud sad to stvarno nisi fer otkud sad burman scovjekm nepisem ima mjeseci i mjeseci pogledaj ctx i mnogi drugi ljudi sami vade skontali pa ti rece neki dan piao si me dali da kupis za bulet conf ja sam dijelio macove sto sam a nasao taj server nije problem ima ih na hiljade,ja sam dao ljudima koji nemaju vecinu znam odavno ako neko im ai pun je i trazi na njegovu savjest neznam sto tebe to tangira nisam dijelio tvoje macove ,neznam sto se uzbudjuje si vrijedas
ne nije mi jasno ta sam uradio da postupi takoi posalo sam mac bez ikakvog interesa isto kao sto sam tebi dao da izadjem u susret ili jedino se tebi smije davatiSto napadas sad coveka? To sto si mu dao nesto znaci da ne sme da misli svojom glavom? To ti radis sa ljudi, ucenjujes ih psihicki, jesi li mu dao macove da mu ponognes ili da bude uvek "uz tebe", da ti se baca pod noge?
pogledaj malo bolje i videcrs da gresismijamartinovic
ludnica sta reci