Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
Четврт од лево е Мартин Китевски, а тој у белиот блузон не знам. Игор
Маневски - Карас е на сликава (втор у десен ред), до Мире е Мартин. Втор од лево е Шеќер, до него е Виктор Ѓорѓиевски.
Ако ми текне на други имиња ќе ги пишам
Автоматски споено мислење:

На крај, на чело - лево е Станислав гушнат со Ѓорѓи Копчар. Тој со Најк маица не знам кој е, до него е Михаил, па Виктор. Од мене толку

Последно уредено:
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Маневски - Карас е на сликава (втор у десен ред), до Мире е Мартин. Втор од лево е Шеќер, до него е Виктор Ѓорѓиевски.

На крај, на чело - лево е Станислав гушнат со Ѓорѓи Копчар. Тој со Најк маица не знам кој е, до него е Михаил, па Виктор. Од мене толку
Бариз

Да, од Ѓорче се. Прв ред лево Мичо Толевски е првиот, а првиот од десно е Алмир, Мире го викаат, не му знам презиме.
МелезановиЌ.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028

Замисли сега некој од овие шо не ги знаеш чита и си вика како бе не ме познава овој испаѓам некој анонимус :icon_mrgr:

Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
Замисли сега некој од овие шо не ги знаеш чита и си вика како бе не ме познава овој испаѓам некој анонимус :icon_mrgr:
Хахахахахахаха а па едни јаки фаци шо се па, 90% вратари хахахаха

Член од
4 мај 2014
Мислења
322
Поени од реакции
35
Дали некој знае точно што се случува во МК секојдневно фаќаат улични дилери ногу сериозни станаа во врска со продажбата на дрога

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Дали некој знае точно што се случува во МК секојдневно фаќаат улични дилери ногу сериозни станаа во врска со продажбата на дрога
Fakjaat obicni smrtnici, tie sto treba da lezat nikad nema da gi fatat. Ovie sto gi fakjaat, se zrtveni jagninja, gi prelazale deka pari kje napravat.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Fakjaat obicni smrtnici, tie sto treba da lezat nikad nema da gi fatat. Ovie sto gi fakjaat, se zrtveni jagninja, gi prelazale deka pari kje napravat.
Паѓаат и луѓе кои не дилаат,само ако си во присуство на некој таков при апсење можеш да наебеш и ти во овој систем.И после наместо да напишат уапсивме еден пишуваат двајца или пак тројца како да се група.

Тоа е исто како да влезеш во кладилница и да те направат коцкар иако ти само седиш и го гледаш другарот како игра.

Направија еден куп плантажи со мариухана по цела Македонија,пред некое време Муса Џафери(нз кој е овој прво разбрав дека е Талат ама не бил,со близок човек на ВМРО во едно село кај еден другар во источна Македонија отворил таква плантажа,ќе си прават пари додека ние ќе дремеме и ќе си гласаме како дечиња на сите избори,де еднаш за пад на некој режим,па после за враќање на името,овие другите за некој јазик кој за 30-40 години ќе нема кој да го говори во северозападна Македонија.

ПС:Малку надвор од темата.
Дечкото кој се бореше за легализација на марихуаната(ама не на овој начин каде 15-20 луѓе ќе ги лапаат парите) оди по судови и можеше да лежи затвор затоа што им се спротистави на овие.Човекот спасил толку луѓе досега но во тешките моменти кои ги имаше Филип Ал Доста ретко кој му даде поддршка со што и покажува каков народ сме.

Последно уредено:
Член од
2 ноември 2019
Мислења
85
Поени од реакции
147
Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
abe koj vratar covekot e ubiec,seriozen kriminalec i familijarno se takvi,osven lihva i kokain obezbeduva nekolku kazina i nekoja diskoteka zatoa ovie okolu nego se vratarive.
Ааааа епа ја мислев и овој е вратар, како повеќето шо се на сликава. Не знаев дека е заебан лик од тој калибар.

Ф

Флеш

Гостин
Мафијата од Ѓорче !!! .....
-Со што се занимаваат?! ...
-Сите се вратари по работа :pos: :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom