Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Околу ТВ сервисот, дали се исплати да поправам пукнат LCD, или само нов телевизор да купам? Ако се исплати, ќе ве замолам за добар сервис.

Здраво срдечно ти го препорачувам мајстор Рауф има работилница во Скопје Север во трговскиот центар 070881785,седиштето ке ти го направи фабричко

Дали мајсторот поправа скршени седишта , дел од седиштето ми е скршено,
каде поточно во Скопје север

кај можам да најдам број до било кое надлежно тело за подметнати пожари на отворено?Си направија цигани оган ко за коледе, на кеј Керамидница-Кланица маало кај Комуна фабриката.

ПС: Звонев во инспекторат за животна средина и град скопје, ама мајмуните спијат на работа, не креваат ко и обично.

Attachments

• 20191027_200009.jpg
    20191027_200009.jpg
    1 MB · Прегледи: 22
  • 20191027_200007.jpg
    20191027_200007.jpg
    2 MB · Прегледи: 22
кај можам да најдам број до било кое надлежно тело за подметнати пожари на отворено?Си направија цигани оган ко за коледе, на кеј Керамидница-Кланица маало кај Комуна фабриката.

ПС: Звонев во инспекторат за животна средина и град скопје, ама мајмуните спијат на работа, не креваат ко и обично.
193 Пожарна

Добар ден, дали знаете колкава е провизијата за подигнување на готовина во странство со картичка од Комерцијална банка?

Добар ден, дали знаете колкава е провизијата за подигнување на готовина во странство со картичка од Комерцијална банка?
Провизијата е 3% од подигнатиот износ

Свиланит пешкири во Скопје каде може да најдам?

Елва (за малопродажба) со Ангротекс кој е застапник и на Свиланит. Пишува дека ги има и во Рамстор и во Сити мол на втори.

Каде се наоѓа квалитетна маска против Аерозагадување?

Каде се наоѓа квалитетна маска против Аерозагадување?
Барај RESPRO, малку се скапички ама вреди, јас користев низ скопје долго време и бев презадоволен.
Порано ги имаше во xmkd, сега незнам

Каде може да најдам вакво нешто кај нас?
Може и со додаток за картичка може и само за пари било какво

Attachments

• Lethnic_Slim_Wallet_With_Money_Clip_Blue_Mix_03_grande.png
    Lethnic_Slim_Wallet_With_Money_Clip_Blue_Mix_03_grande.png
    367,2 KB · Прегледи: 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom