Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да препорача добар ТВ сервис, веќе 2 пати го правам телевизорот и пак се расипува.. сакам некој поефективен тв сервис од тој кадешто го носев.

Некој да препорача добар ТВ сервис, веќе 2 пати го правам телевизорот и пак се расипува.. сакам некој поефективен тв сервис од тој кадешто го носев.
имаш во Железара, има во Лисиче.. Горно? Долно?

Пак ќе се расипе, не е до сервисерот.

Каде можам да најдам печатница која печати стикери (за лаптоп, велосипед, итн.) Ми требаат околу 3-4 листа, што најдов на интернет повеќето печатат на големо.

Sent from my iPad using Tapatalk

Значи подобро нов да купам..

купи ел џи или самсунг, за телевизори немаат промашај, пошто они ги произведуваат, а не вивакс мивакс што купуваат делови од триста места и ти продаваат тв

Малце невообичаено али ајде. Пред некој месец искочи една прејака слика од рисот во Македонија. Никако да ја најдам, ако ја има некој или линк нешто нека ми пушти.

Малце невообичаено али ајде. Пред некој месец искочи една прејака слика од рисот во Македонија. Никако да ја најдам, ако ја има некој или линк нешто нека ми пушти.

Не знам дали прашањево ми е за овде, ама ако имате линк каде што можам да симнувам МP4 формат пратете ми. Овие сите што ги барав се блокирани.
Или пак има некоја апликација на Андроид за ова?

Не знам дали прашањево ми е за овде, ама ако имате линк каде што можам да симнувам МP4 формат пратете ми. Овие сите што ги барав се блокирани.
Или пак има некоја апликација на Андроид за ова?
Објасни поубаво што сакаш да направиш.
Сакаш да симнуваш видеa што ги има поставено некаде на интернет?
Имаш jDownloader како standalone софтвер за Windows, имаш youtube-dl кој работи преку командна линија, имаш Video DownloadHelper како add-on за Firefox...

Објасни поубаво што сакаш да направиш.
Сакаш да симнуваш видеa што ги има поставено некаде на интернет?
Имаш jDownloader како standalone софтвер за Windows, имаш youtube-dl кој работи преку командна линија, имаш Video DownloadHelper како add-on за Firefox...
Да, сакам да симнувам видеа од YouTube на телефонов. Овие линкови што ги постави се зс компјутер, а само телефон користам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom