Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Prvi put od 8. novembra cela Srbija će moći da gleda sve epizode nove sezone “Senke nad Balkanom 2” odjednom, bez čekanja i pauze, bez reklama - popularno bindžovanje serija!
Svih 10 epizoda biće ti dostupno za 990 dinara u D3 ili EON Video klub katalogu „Senke nad Balkanom 2“, i to 30 dana od trenutka kupovine. Bilo gde u Srbiji preko interneta ceo serijal Senki nad Balkanom 2 moći ćeš da gledaš odjednom, preko EON aplikacije. Registruj EON na jednom Smart TV uređaju i na do 3 mobilna uređaja - telefonu, tabletu ili računaru, a ako si SBB korisnik možeš da bindžuješ seriju i preko EON Smart Box-a, D3 ili D3i box-a.
To sam i ja pročitao zato sam i zamolio ljude koji imaju eon da nam je šibnu celu na net hehehe

Ma nema HDD veze sa YT.. Reinstaliraj sistem, ako vec nisi probaj da ocistis temp folder. Ako to ne cistis moze da se nakupi smeca samo tako.
Konfiguracija nije koriscena skoro godinu dana ! Ne znam da li je i ranije stekala ! Podigao sam sistem, formatirao HDD i krenuo u avanturu ! :)

Konfiguracija nije koriscena skoro godinu dana ! Ne znam da li je i ranije stekala ! Podigao sam sistem, formatirao HDD i krenuo u avanturu ! :)
Pogledaj drajvere za grafičku, nakon instalacije obicno ostane onaj Standard VGA adapter jer se nikom ne da instalirati drajver za karticu a to ti je onda isto k'o da je i nemas. :(
Pogledaj u Device manageru sta ti stoji pod Display adapter, ako nije navedena ona tvoja Radeon 6670, znas sta ti je ciniti. :)

Dobro jutro!
Автоматски споено мислење:

Velika ponuda ko zeli Dobre,stabilne kanale,dobre filmove,serije itd... Svi koji su sa prostora exyu dobice na godinu dana 50e ,svi ostali koji zive Njemcka,Austrija,Amerika itd... kosta 120e.Svima vama hvala koji ste ovi dana imali priliku testirati nas iptv sami ste se uvjerili o nasim kvalitetu i stabilnosti.Hvala vam svima kozeli Bujrum.
hvala ,uzet ću u razmatranje čim mi stane tvojih 14 macova

De ti malo poradi na tome da nemaš prekida na filmoteci i serijama. Što se plaćanja tiče, @Sirius28 ti je lijepo rekao. Kako stvari stoje, još ćeš ti početi plaćati da se skinemo sa strima da bi tvoji klijenti mogli gledati na miru... :vozbud:
Pa zasto mislis zasto koci :)))

Pa Ljudi zasto mislite zasto stanu za 24h i zasto koce :) cccc :) izgleda da jos neki nisu skontali.

pa v
Pa zasto mislis zasto koci :)))

Pa Ljudi zasto mislite zasto stanu za 24h i zasto koce :) cccc :) izgleda da jos neki nisu skontali.Kakos toje stavri koliko ste skenirali mac adresa svi bi mi serveri pali :) ali rade ko skonta o cemu je rijec ima na 6mj listu gratis :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom