Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj podeli ljudima ne objašnavaj.Svi su savladali gradivo teorije.Sto se tice konekcija nije porblem kod vas obicnim ljudima ,nego ovu Uhljupi sot glume velike uzmu liniju i postavljaju na svoje panele,jer nemaju svoje locale niti bilo kakave kanale nego ovako cekaju da neko izvuce neku liniju iz mag koja traje 1h do 2h maksimalno.
Nemoj da se nerviraš .Star si ti za nervozu.Popi malo tvog magnezija i opustise hahaDok ces ti privredit u zivotu koliko i ja i doprinjet svojoj drzavi koliko sam ja onda pisi tu 0 ovako adio momce
BRAVO samo čisto sumnjam da si podelio liste.Obično ljudi se zahvaljuju kad dobiju listu.sinoc sma podijelo ko god se je javijo na poruku
kad ovima istekne idemo ponovo davanje listi.Imas vas mnogoneka Masala samo naprijed
eh,morati će da se na čekaju,jer ti daješ na godinu danasinoc sma podijelo ko god se je javijo na poruku
kad ovima istekne idemo ponovo davanje listi.Imas vas mnogoneka Masala samo naprijed
Ti ideš u admine na negovom forumu odma .Ne uvlači se nema on pojma za iptv.Skuplja po netu liste da bi postavio u Vip na forumuVi sto pisete oko
panelrazarac jos niste porasli za njega ,,,vi ste jos male bebe za njega i necete nikad biti ko on, jer on je King za vas !!! Pisete gluposti jer ste ljubomorni....Samo napred
panelrazarac !!!
Puko si traktorista mile mi majke. Idi ori njivu ohrdani matorcu jedan. Koliko ces nikova napraviti bolesnice???Ma i ti si izgleda kao i oni. problem je što si ćorav kao i oni i smeta ti što se žensko bavi sa stvarima kao i ti i vi.
Daj ti meni sad pa da ja napisem da si mi dao listuAko neko zeli da napise da sam mu doa sinoc listu neka napise,ako nece i nemora.
Meni nisi daoAko neko zeli da napise da sam mu doa sinoc listu neka napise,ako nece i nemora.