Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Мене еднаш ме осакати фризерот.
Ми направи шишки.Леле колку само лошо ми стоеа.Нашкола Клеопатра ме викаја:nesum:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Мене еднаш се скали, скали ме направи. Па одозгора ми вели: Е што бе ти да не сакаш за 100 денари лифт да ти направам. :uvo::nesum:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
ахаааааа еднаш у основно , се вратив плачејки дома, не вредеше што ме убедуваа дека раснела косата брзо.........

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Многу пати се има случувано тоа.И еден саат ќе те стриже и пак ќе згреше накрај :nesvest:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Се шишав кај истиот бербер од градинка,а бе не ми е јасно како не научи да шиша веќе.Од 5 шишања 3 ме правеше како тиква.Морав да го сменам:tapp:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Еднаш коа бев 5то отидов сам да се шишам и на берберов му реков шишај кратко и тој еден милиметар ми остаи :pos2: Али сеа си ја пуштам долга така да ич не се замарам

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Еднаш коа бев 5то отидов сам да се шишам и на берберов му реков шишај кратко и тој еден милиметар ми остаи :pos2: Али сеа си ја пуштам долга така да ич не се замарам
И мене истото ми се случило,му реков кратко а тој ЌЕЛАЈЦА ме шиша :uvo:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Ме има осакатувано повеке пати ... Баш пред некој ден со друар одам да му правам друштво на фризер седнува на столот и му вика на фризерот остави ги шишките а пашките скрати ги малку ... Овој фризерот како пијан да беше ! му ги сече шишките и другар ми вика абе шишките не ! И фризерот вика абе ако малку да ги скратам:vozbud:! Јас пукам од смеа седејки таму .. После тоа пашките му ги сече цели! И ова другар ми кога се виде у огледало полуде!:pos2:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Берберов мој и сам е осакатен :pos:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Фала Богу до сега не! Веќе 6 - 7 години сум кај една иста фризерка. Се пресели сто пати со салонот, ама и во Америка да отиде, ја ќе отидам по неа :wink: Баш денес си закажав шишање и шатирање, жената е прекрасна!

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Еднаш му реков плав да ме исшатира,а он здраво за готово плав ко море ме напрај!

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Се шишав кај истиот бербер од градинка,а бе не ми е јасно како не научи да шиша веќе.Од 5 шишања 3 ме правеше како тиква.Морав да го сменам:tapp:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Б

Бат Елохим

Гостин
многу често утки ми праат. оти кратка коса и редовно ме утнуваа. ама го открив Саваж (Симе и Весна) во Лептокарија па оттогаш супер ми е.
инаку ептен добро шишаат. и кратки ептен добри фризурчиња а и сега на бош должина не утнуваат.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ме имаат осакатено,сеа баш пред некое време идев кај еден,и 2 пати ме заеба,не нешто ептен ама не е тоа тоа,и сега идам кај друг,до сега не ме осакатил,ќе покаже времето.

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Уффф само еднаш ама ме направи ко капак од тенџере во шишките...Бев страшна...не бе, НАЈСТРАШНА и удрив многу клетви но ете гледам уште народ оди кај неа:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom