Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Мене еднаш ме осакати фризерот.
Ми направи шишки.Леле колку само лошо ми стоеа.Нашкола Клеопатра ме викаја:nesum:

Мене еднаш се скали, скали ме направи. Па одозгора ми вели: Е што бе ти да не сакаш за 100 денари лифт да ти направам. :uvo::nesum:

ахаааааа еднаш у основно , се вратив плачејки дома, не вредеше што ме убедуваа дека раснела косата брзо.........

Многу пати се има случувано тоа.И еден саат ќе те стриже и пак ќе згреше накрај :nesvest:

Се шишав кај истиот бербер од градинка,а бе не ми е јасно како не научи да шиша веќе.Од 5 шишања 3 ме правеше како тиква.Морав да го сменам:tapp:

Еднаш коа бев 5то отидов сам да се шишам и на берберов му реков шишај кратко и тој еден милиметар ми остаи :pos2: Али сеа си ја пуштам долга така да ич не се замарам

Еднаш коа бев 5то отидов сам да се шишам и на берберов му реков шишај кратко и тој еден милиметар ми остаи :pos2: Али сеа си ја пуштам долга така да ич не се замарам

И мене истото ми се случило,му реков кратко а тој ЌЕЛАЈЦА ме шиша :uvo:

Ме има осакатувано повеке пати ... Баш пред некој ден со друар одам да му правам друштво на фризер седнува на столот и му вика на фризерот остави ги шишките а пашките скрати ги малку ... Овој фризерот како пијан да беше ! му ги сече шишките и другар ми вика абе шишките не ! И фризерот вика абе ако малку да ги скратам:vozbud:! Јас пукам од смеа седејки таму .. После тоа пашките му ги сече цели! И ова другар ми кога се виде у огледало полуде!:pos2:

Фала Богу до сега не! Веќе 6 - 7 години сум кај една иста фризерка. Се пресели сто пати со салонот, ама и во Америка да отиде, ја ќе отидам по неа :wink: Баш денес си закажав шишање и шатирање, жената е прекрасна!

Еднаш му реков плав да ме исшатира,а он здраво за готово плав ко море ме напрај!

Се шишав кај истиот бербер од градинка,а бе не ми е јасно како не научи да шиша веќе.Од 5 шишања 3 ме правеше како тиква.Морав да го сменам:tapp:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

многу често утки ми праат. оти кратка коса и редовно ме утнуваа. ама го открив Саваж (Симе и Весна) во Лептокарија па оттогаш супер ми е.
инаку ептен добро шишаат. и кратки ептен добри фризурчиња а и сега на бош должина не утнуваат.

Ме имаат осакатено,сеа баш пред некое време идев кај еден,и 2 пати ме заеба,не нешто ептен ама не е тоа тоа,и сега идам кај друг,до сега не ме осакатил,ќе покаже времето.

Уффф само еднаш ама ме направи ко капак од тенџере во шишките...Бев страшна...не бе, НАЈСТРАШНА и удрив многу клетви но ете гледам уште народ оди кај неа:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom