Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога беше на положително?Да си начекате сите!
11 месеца и 4 денаОд кога беше на положително?
So kakvi dok. Bese?11 месеца и 4 дена
So srekaaaa, bravoo!!!Да си начекате сите!
Koga ti se smeni?Да си начекате сите!
Aj i kaj meni bide potpis site da si dočekati ukaz 144 polozitelna noemvei preko 2bratucedi zdruzenije
Cestito, ete preeska vikase koga ke bide... I op ukaz!Aj i kaj meni bide potpis site da si dočekati ukaz 144 polozitelna noemvei preko 2bratucedi zdruzenije
Автоматски споено мислење:
Falada si docekate I vijaCestito, ete preeska vikase koga ke bide... I op ukaz!
So srekaaaaaДа си начекате сите!
Cestito prijatele kaj site da si docekameДа си начекате сите!
koga ti potpisaa?Zdravo.Na 28 .10 treba da si go podignam drzavjanstvoto.Moze li nekoj da mi kaze kako odi brzata postapka za licna karta i pasos i so treba da ponesam dokumenti za na 28.10.pozz
mn ubo kazano!Вие луѓе не сте нормални! Читам и не можам да се изначудам какви се ликови ја газат оваа земја!? Па после од каде вакви политичари?
Мене ми излезе бугарскиот пасош, ама никогаш ама во ниеден момент не сум се чувствувал бугарин. Море и крвта да им ја ебам! Го зедов пасошот затоа што заминувам од ваквите ненормални ликови, и за 5 год ке земам и трет европски пасош и ке им го вратам ова лајново бугарско! А должни ми се излез од балканот поради сите срања што ни ги приредија. Никогаш го немам доведено мојот идентитет во прашање! Луѓето од зор и педери ке се пишат само да заминат од ваквите луди глави. Боже мили каква нација сме!
nema nekoj red, pa da znaes deka gi resavaat prvin najstarite pa ponovite, se e sreka i kaj koja komisija ke ti padne predmetotИма ли некој од положително 15ти ноември уште да не зел пасош? Или конечно следни сме ние од 23ти ноември
ti si bolen covece, odi vo nekoja institucija kaj so moze adekvatno na tvojata bolest da ti prepiset lekarstva, odi dodeka ima vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!Од денеска и jа имам пасош. Нема повеке потреба да се преправам на некакав вештачки македонец со грчко име и бугарски jазик и потекло. Веке сум Бугарин со бугарски jазик и бугарско потекло исто како Гоце Делчев.
Извод нов ,преведен и легализиран-ако го преведуваш во МК тогаш ќе треба во амбасада да го легализираш.А ако го преведуваш во Софија ,агенциите за превод го носат на нотар за заверка.Ќе си побараш на интернет некои агенции за превод и ќе им го испратиш изводот по скен ,за да биде спремен кога ќе одиш таму само оригиналот ќе им го покажеш.Zdravo.Na 28 .10 treba da si go podignam drzavjanstvoto.Moze li nekoj da mi kaze kako odi brzata postapka za licna karta i pasos i so treba da ponesam dokumenti za na 28.10.pozz