Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
uskoro nece raditi ni sa tom drugom opcijom ,pogotovo ex yu serveri,admini servera krpe rupice uveliko.
Автоматски споено мислење:
Evo jedan primer,mac je validan ali nemozes nikako do user i pass
00:1A:79:00:00:A1
nisam mislio na listu doce one koje rade nego na nesto drugoMisis ili znas?
Provjeri jos jednom
da si mi ziv i zdrav
posaljite onda ljudima na pmAko ti treba crtat.. Zato sto bi onda to vidili i vlasnici toga.. Pa bi zakrpali rupe.. Kuziš ili ne
Pa o tom pričam.. A vi ko mala djeca... Pitanje ti je glupo... Neradi zato sto je vlasnik kao i ti vidio foru na forumu i za blokirao.....uskoro nece raditi ni sa tom drugom opcijom ,pogotovo ex yu serveri,admini servera krpe rupice uveliko.
Evo jedan primer,mac je validan ali nemozes nikako do user i pass
00:1A:79:00:00:A1
E to sto si napiso su pravi alati. To je istinada si mi ziv i zdrav
posaljite onda ljudima na pm
Delite i objavljujete npr. nesto sto meni, kao teskom amateru uopste nije bitno.
Godinama se sluzim http proxy skenerom, network ip skenerom, tcp port skenerom, wot webom i simple tv playerom.
Napadate uglavnom iste domace servere i dobijate uglavnom slicne liste.
Drimovi su zakon, jer u njima ima onoga sto u ostalim listama nema, tako da .....
Samo izvolite.![]()
![]()
![]()
Tacno sve zbog konkurencije,samo sto ce tako da se izroka server po server,slede odmazde i niko nije pobedio.Bolje da svi oni zajedno nadju neki dogovor.Upadati na tudje servere i reketirati vlasnike nije viteski po meni !
A, upasti u server, i pokupiti sve usere i passworde se moze za par minuta, sto ovde neki i znaju, samo mudro cute !Oni su ujedno i vlasnici servera, i na taj nacin unistavaju konkurenciju (jedni druge) !
![]()
Inace bih se slozio sa tvojom konstatacijiom ali postoje i neki izuzeci od tog pravila. Recimo, @White_Spirit je vec u par navrata objavljivao ovdje stvari za "opce dobro" ali iz nekog razloga su se te stvari koristile za restream a ne za to za sto su bile namijenjene. E sad, jbg, sta to njemu sve skupa treba i zasto bi nastavio sa tim Robin Hud sustavom trebamo se zapitati mi, ne on jbg.Upadati na tudje servere i reketirati vlasnike nije viteski po meni !
A, upasti u server, i pokupiti sve usere i passworde se moze za par minuta, sto ovde neki i znaju, samo mudro cute !Oni su ujedno i vlasnici servera, i na taj nacin unistavaju konkurenciju (jedni druge) !
![]()
Moze li jedna ovakva list?
http://m.rddxc.com:80/ .........
nema tu nikada dogovora, a za filmove je torrent majkaTacno sve zbog konkurencije,samo sto ce tako da se izroka server po server,slede odmazde i niko nije pobedio.Bolje da svi oni zajedno nadju neki dogovor.
Ono sto nema na kabalskoj i satelitu toga ima u mag a to je videoteka i kanali tipa cinemalcous,evelin i jos mnogo toga i zato je stalker,xtream iptv popularniji i bolji.