Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Server koji pored mac trazi da se upise user i pass da bi se uslo u stb.To je poznato jos od pre 3 godine.Jos tada su neki serveri trazili user pass i mac da bi se uslo u stb a to sam proverio kod jednog servera kada sam trazio test na 24 sati.samo sa macom nije htelo a kada sam upisao user i pass tada sam usao u stb bez problema.

da si mi ziv i zdrav :D
Автоматски споено мислење:

Ako ti treba crtat.. Zato sto bi onda to vidili i vlasnici toga.. Pa bi zakrpali rupe.. Kuziš ili ne
posaljite onda ljudima na pm

Delite i objavljujete npr. nesto sto meni, kao teskom amateru uopste nije bitno.
Godinama se sluzim http proxy skenerom, network ip skenerom, tcp port skenerom, wot webom i simple tv playerom.
Napadate uglavnom iste domace servere i dobijate uglavnom slicne liste.
Drimovi su zakon, jer u njima ima onoga sto u ostalim listama nema, tako da .....
Samo izvolite. ;) :cool: :P:D

Последно уредено:
uskoro nece raditi ni sa tom drugom opcijom ,pogotovo ex yu serveri,admini servera krpe rupice uveliko.

Evo jedan primer,mac je validan ali nemozes nikako do user i pass
00:1A:79:00:00:A1
Pa o tom pričam.. A vi ko mala djeca... Pitanje ti je glupo... Neradi zato sto je vlasnik kao i ti vidio foru na forumu i za blokirao.....

da si mi ziv i zdrav :D

posaljite onda ljudima na pm

Delite i objavljujete npr. nesto sto meni, kao teskom amateru uopste nije bitno.
Godinama se sluzim http proxy skenerom, network ip skenerom, tcp port skenerom, wot webom i simple tv playerom.
Napadate uglavnom iste domace servere i dobijate uglavnom slicne liste.
Drimovi su zakon, jer u njima ima onoga sto u ostalim listama nema, tako da .....
Samo izvolite. ;) :cool: :P:D
E to sto si napiso su pravi alati. To je istina

Nikoslav greškom sam tebe citirao..

Upadati na tudje servere i reketirati vlasnike nije viteski po meni ! ;)
A, upasti u server, i pokupiti sve usere i passworde se moze za par minuta, sto ovde neki i znaju, samo mudro cute ! :cool: Oni su ujedno i vlasnici servera, i na taj nacin unistavaju konkurenciju (jedni druge) ! :)

Последно уредено:
da li ima koja,dusa dobra,da mi proslijedi,kakvu dobru combo listu sa mac adresama,ili nesto slicno,pa cu ja napraviti,combo listu,moze na pp

posto se ne razumem u to, koji je dobar panel da se instalira da pokusam naci na netu free, hocu za sebe i prijatelje samo instalirati da imamo, nece biti za prodaju, posto imam jedan server viska. Ako moze pomoc na pp. Hvala.

A, upasti u server, i pokupiti sve usere i passworde se moze za par minuta, sto ovde neki i znaju, samo mudro cute ! :cool: Oni su ujedno i vlasnici servera, i na taj nacin unistavaju konkurenciju (jedni druge) ! :)
Tacno sve zbog konkurencije,samo sto ce tako da se izroka server po server,slede odmazde i niko nije pobedio.Bolje da svi oni zajedno nadju neki dogovor.
Ono sto nema na kabalskoj i satelitu toga ima u mag a to je videoteka i kanali tipa cinemalcous,evelin i jos mnogo toga i zato je stalker,xtream iptv popularniji i bolji.

Inace bih se slozio sa tvojom konstatacijiom ali postoje i neki izuzeci od tog pravila. Recimo, @White_Spirit je vec u par navrata objavljivao ovdje stvari za "opce dobro" ali iz nekog razloga su se te stvari koristile za restream a ne za to za sto su bile namijenjene. E sad, jbg, sta to njemu sve skupa treba i zasto bi nastavio sa tim Robin Hud sustavom trebamo se zapitati mi, ne on jbg. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom