Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vjeruj mi da za taj avax nikad cuo nisam, ja to radim preko my sql.
ne tvoj ulaz je fenomenalan ,gvorim za ovaj php dmin od hopcupa to je isti server
Автоматски споено мислење:

Pozdrav brate

Jesi li spremio grtalicu zima dolazi. :)
Ima li koja lista za brata iz quebeca :) jer ona sto si mi dao pre pola godine stala
Pozdrav

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk
vama treba grtalica drug u quebecu mi skoro i da nemamo snijega zadnjih 10 godina prosle zime je bio rekord 18 cm

ne tvoj ulaz je fenomenalan ,gvorim za ovaj php dmin od hopcupa to je isti server

vama treba grtalica drug u quebecu mi skoro i da nemamo snijega zadnjih 10 godina prosle zime je bio rekord 18 cm
Grtalica vec 2nedelje spremna kao i 3 para pidzama brate :)

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

Neki novi nivo ovdje na kajgani poceli se i paneli objavljivati, pazi elmu da te ne nafataju ovi kao i hopcupa jel sam cuo da je pisao krv prije dvije godine kad je objavio narodnu :)

Jebase te ova dvojica vise te niko ne moli za listu :)
sveje to za jedan dan ja kad dam traje po nekoliko mjeseci a ti samo ako ceti biti lakse ides na ignore

Последно уредено:
Momci su makar pomogli ljudima i naucili ih kako sami da nadzu listu, a sta si ti radio djelis ljudima na pm da bih se kurcio ovdje IMAS PM. Zasto ti nisi pokazao nekome kako da se nadze lista vec samo te ljudi ovdje prozivaju da ih iskoristavas i da krades liste koje ti posalju na pm. Ohrdana starudijo nemozes ti sa 50 godina da budes haker ti si jos na abakusu.
Ja nisam pomagao nikome niti ga ucio kako da dodze do liste, objavio sam sta sam objavio. A ako hoces moje misljenje najvise je Crow ili Hopcip ili Stojan svejedno najvise pomogao ljudima da shvate neke stvari i kako sve ovo oko iptv funkcionise. Momak je dataljno objasnio kako i sta cak i za koje panele podjelio linkove za skeniranje. Da ne bude zabune ja ga u potpunosti u tome podrzavam jel za to ovakvi forumi i sluze. Da prenosimo znanje i ucimo jedni od drugih. Pozz

Ja nisam pomagao nikome niti ga ucio kako da dodze do liste, objavio sam sta sam objavio. A ako hoces moje misljenje najvise je Crow ili Hopcip ili Stojan svejedno najvise pomogao ljudima da shvate neke stvari i kako sve ovo oko iptv funkcionise. Momak je dataljno objasnio kako i sta cak i za koje panele podjelio linkove za skeniranje. Da ne bude zabune ja ga u potpunosti u tome podrzavam jel za to ovakvi forumi i sluze. Da prenosimo znanje i ucimo jedni od drugih. Pozz
Hallo Drug,
potpuno te podrzavam u tvojem misljenju.Na zalost nije tako.
Da prenosimo znanje i ucimo jedni od drugih bi trebalo biti.
Meni do danas nije nitko pomagao...nije vazno,pomoci cu si sam.
Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom