Dobro, recite mi sada, jeli ovo za pohvalu , ili nije?Автоматски споено мислење:
Uradil li je nesto za Android 9 neka aplikazija.nista bolje od vieta svi nalozi izvadjeni do zadnjeg pozdrav za gazdu reakcija ti je bila brza ali prekasno ,budes li se k,,,cio objavicu ti sve macove do jednoga cak i one sa E4
ekipa sa http://the-best-company.forumotion.me nema limitaПрегледај го приврзокот 219443
Za pohvalu naravnoDobro, recite mi sada, jeli ovo za pohvalu , ili nije?![]()
pa da sta te muci vidi kako dobro je stavil sta ti smetaDobro, recite mi sada, jeli ovo za pohvalu , ili nije?![]()
Ja ću ti objasnit.. Ti si Majmunčina.. Došao si ovdje se isfuravat i zajebavat ljude.. Majmume jedan.. Liste se djele na PM. A neuništavaju se na forumu. Jel ti sad jasnije. Ili ti trebam nacrtatimozes li mi to malo objasniti?
Автоматски споено мислење:
ma, meni ne smeta ama bas nista, nego, jednom je tako nesto ok, a drugi put nije
cms Прегледај го приврзокот 219445
zavuce ti majmuncina kevi bananuJa ću ti objasnit.. Ti si Majmunčina.. Došao si ovdje se isfuravat i zajebavat ljude.. Majmume jedan.. Liste se djele na PM. A neuništavaju se na forumu. Jel ti sad jasnije. Ili ti trebam nacrtati
Ugledajte se malo na kralja internationala kako se to radi