Вие во порнич-ДА/НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Море ни за дома ни за в комши! НЕ.

За по дома правам адетот...И не ги чувам во компјутер, а за комерцијална употреба не.

ауууууу скраја да е...пу пу

Да, ама покрај високиот придонес мора да ми обезбедат безгрижна пензија на Малибу на четириесет годиње оти пуШење и пуЧење се напорна работа : артилерија не име равна а камо пешадија :star:

Сега за сега се чувствувам како човек со со доволно голема интелектуална моќ преку која можам да профитирам на многу други поразлични начини, а ако немав талент за ништо друго дај шта даш

И што само ја глуп се пријавив ЗА.:nesvest:
Ама кога ќе ми барате автограми и бесплатни ДВД-а :bip:

Бидејки професијата ми е непосредно врзана со видео продуцирањето, можеби би но само од другата страна на камерата, поточно во техничко-креативниот дел. Актерството не ме интересира баш.

:ne: :pop: нема шанси :nesvest: :icon_roll ни за пари ни homemade ништо:pipi:

За ниедна сума не паѓам толку ниско. Сексот или водењето љубов за мене е ништо освен интимна работа, а тоа секако не е за пред камера па макар и домашна.

divine напиша:
За ниедна сума не паѓам толку ниско. Сексот или водењето љубов за мене е ништо освен интимна работа, а тоа секако не е за пред камера па макар и домашна.
Де па ти па! ...колку за архива, за спомен и сеќавање кога ќе го нема веќе тоа што си го снимила, културно нaслесдство за младите генерации да остане :pos::pos::pos:

Mandrak напиша:
Де па ти па! ...колку за архива, за спомен и сеќавање кога ќе го нема веќе тоа што си го снимила, културно нaслесдство за младите генерации да остане :pos::pos::pos:

За мене секогаш ќе си го има тоа што вреди, а за другите ... па нека си направат за себе исто ... што ми е гајле:bip:

divine напиша:
За мене секогаш ќе си го има тоа што вреди, а за другите ... па нека си направат за себе исто ... што ми е гајле:bip:
Лелее...колку си лоша! Па зарем не треба да им се остави нешто на поколенијата што доаѓаат по нас? Како што иде времево, ќе нема еден ден повеќе зачнување по природен пат, не ќе знаат младите како се зачнати:pos::pos:...-Еее, баш ми текна сега, многу е јако човек (добро де, човек и жена заедно) да прават дете и да си пуштат камерата да снима. И замисли, кога ќе порасне му го пуштат филмчето и му кажат: „Еве сине како почна твојот живот“ :) Барем ќе види дека и тоа не е баш лесно :)

Снимање само со строга намена за понатамошно уценување на девојките, во случај да станат познати и да ти треба некоја услуга која не можеш да ја добиеш по традиционален пат. Се поклонувам на напредокот во технологијата и се помалите камери.:)

...можеби, со некој друг физички изглед...вака не ме бива за „експонирање„

Не бе, снимање за после да си се гледаме само ние - можда, али овака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom