vrati ce te 2025 godina samo treba da pricekas malo i bez ovo dosta si bil tamo odmori malo.Sramota, da tako objašnjavaju,neobjašnjivo, ubedljivo sam najstariji član i sramota je to meni reći, za rečenicu (u smislu drugi imaju, meni ste ukinuli). Baš ima bolesnih ljudi, radim svugde pošteno, ovakvo sramotno objašnjenje za isterivanje sa foruma, nećete sresti nigde na netu, Nemojte tamo ići, bolesni su, ja im od sveg srca želim skoru smrt (administraciji) Prokleti bili.Ma nek crknu svi što su se o mene ogrešili
Hvala ovom forumu ako ovo ne obriše, hvala i ako me banuje
Прегледај го приврзокот 218956
Автоматски споено мислење:
Ni jedan
a onda se zezajtezezamo se najlaksa za probiti
Nemoras tu ljepit, znamo i mi pa nestavljamo javno.. Zbog takvih i sve odlazi u klinacPa i ne e tesko da se izvadi
Прегледај го приврзокот 218987
Ima ima tu nekih elemenata mislim da bi se nadlezne institucije trebale zainteresovati zbog tvoje radikalizacije.Vidi se da je strani faktor uticao na tvoje razlucivanje....Upravo zato ja sam strani placenik i domaci izdajnik![]()
evo bas sam imao telefonski razgovor sa zamenikom pomocnika sekretara za zapadni balkanIma ima tu nekih elemenata mislim da bi se nadlezne institucije trebale zainteresovati zbog tvoje radikalizacije.Vidi se da je strani faktor uticao na tvoje razlucivanje....