- Член од
- 17 април 2018
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 99
?Koliko ima legalnih IPTV provider-a trenutno na podrucju exyu?
?Koliko ima legalnih IPTV provider-a trenutno na podrucju exyu?
Uzivam ja, ihiiiii.Ja ne znam ni jedan ko je tu na kajgana a da placa liste da bi gledao...tako da umjesto da uzivate u ovaj raj od iptv i da gledate sta hocete...vi to ne radite...
Uzivaj ti samo i nemoj se smarati sa ovim tu...Ti si najbolji i takav ostani ...You are the best - fuck the rest...Uzivam ja, ihiiiii.![]()
malo štekaju ali da se gledati
Gradina supcino ajde ako si u VarazdinuOprosti, ali iza mojeg nicka sam samo ja.
Malo si se zeznuo.
Pozdrav iz Varaždina.
Jel Gradina ?reseleri,ako želite sigurnost,kvalitet na V2,javite se.znam čovjeka privatno koji to radi
Cije si to groblje sliko, znaci li to da gradina ide uskoro tamo
hehehe...ma nije to....to... To ti je City Garden u Londonu....Cije si to groblje sliko, znaci li to da gradina ide uskoro tamo
Može kava. Inače Lumini je par kilometara van Varaždina.Gradina supcino ajde ako si u Varazdinu
ajde da pijemo kafu ako smes
Автоматски споено мислење:
Cekam te u Lumini
Автоматски споено мислење:
Jel Gradina ?
pazi ova 3 komada unlimited i sa više konekcijamalo štekaju ali da se gledati
Druze jel si cuo za spojler ?...mogao si neki veci poster da zalepis ...pa da skrolamo do jutros....Kad malo bolje razmislim:
-jedno ogromno HVALA,dragim kolegama,(a zna se koji su!),sto nikad ne postavise "alatke" za skeniranje sirokog opsega,(od Nasa i CIA,do kamenca u bubregu!
).
A ni "recepte" za "upad" na panele,i druge slicne "ustanove"!
Jer,da se "masa" docepala "traktora",pa pocela preoravati uzduz i poprijeko,ne bi smjeli djecu samu pustati na ulice.TO,kad bi omirisalo panel iznutra,pa zakolutalo ocima,otkopcalo dugme pod grlom....nit' bi jelo,nit' bi pilo.Nit' bi zeni rodjenoj prilazilo.Ko zeni!
Koliko bi veza popucalo,brakova "zahladilo"....broja im se ne bi znalo!
A tek kad bi pocela "utakmica":ko je bolji,ko je jaci...."hacker"!Ko je "car",ko je "kralj".....
.NOVI,bezbeli!
Morala bi se otvoriti jos 3-4 foruma,da se mogu objaviti sva ta "umjetnicka djela" i "naucni radovi"!
Garant bi porasla cijena nafte,oruzja i narkotika.Omladina bi dobila nove idole,manekenke ne bi vise "ganjale" fudbalere.
HVALA jos jednom!
Sto ste svojim "vizionarstvom" spasili vec dovoljno napacenu planetu nam Zemlju!
I sprijecili "silu necistu" da ovlada nasim zivotima!
DA nam zivi Kajgana!
Jos godina 100!
Прегледај го приврзокот 218377