Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква е снимката на која Заев зема мито од 1 евро за Вицето?
Не му поставуј такви прашања, ќе ти клаи негативни поени ради несоодветно однесување.

Добро ќе се држиш на темава или ќе дискутираш глупости .. ако не планираш да се држиш до топикот, те молам да не ме цитираш повеќе !!! Те разбирам дека не ти е лесно, но не мора да ги трпиме твоите повраќаници.
Dobro be znajs od koga vojvodata e clen tuka na forumot? I ne go nauci dosega?

Добро ќе се држиш на темава или ќе дискутираш глупости .. ако не планираш да се држиш до топикот, те молам да не ме цитираш повеќе !!! Те разбирам дека не ти е лесно, но не мора да ги трпиме твоите повраќаници.
Ова ми е најбоље од све - коа некој на форум ќе ми заповеда да не го цитирам више.

Еве ја поентата:

Koга тврдиш дека ја и пола форум сме тврделе оти снимките за Заев како бара мито не се автентични, редно е барем да ме цитираш или да цитираш некој друг, пошто гарант уопште не ти е тешко тоа. Пола форум нели тврдел.
Наместо тоа, се одјавуваш со патетичното барање да не те цитирам. Да знаеш, немам ја никаков проблем да те цитирам од тука до Камчатка.
Автоматски споено мислење:

Dobro be znajs od koga vojvodata e clen tuka na forumot? I ne go nauci dosega?
Се јави и шампионот на измислување на работи кои не сум ги кажал, кој воедно е и шампион на нецитирање, откога ќе реагирам на таквото посерување у гаќи.
Тишина сите! Да чуеме што има да ни соопшти на латиница!

Еве најпросто, за да можеш дури и ти да сфатиш:
Дали на сите куртони форумски модус операнди ви е да си измислувате глупости и без било каков доказ да им ги припишувате на други дека ги кажале, или само ти и владемкд тоа го праите?
Kakvi be toa gluposti imam izmisleno vojvodo i sum ti gi prepisal tebe kao ti si gi napisal?

Ова ми е најбоље од све - коа некој на форум ќе ми заповеда да не го цитирам више.

Еве ја поентата:

Koга тврдиш дека ја и пола форум сме тврделе оти снимките за Заев како бара мито не се автентични, редно е барем да ме цитираш или да цитираш некој друг, пошто гарант уопште не ти е тешко тоа. Пола форум нели тврдел.
Наместо тоа, се одјавуваш со патетичното барање да не те цитирам. Да знаеш, немам ја никаков проблем да те цитирам од тука до Камчатка.
Дали е точно дека го пријавуваш секој втор пост и плачеш кај другар ти откако во 99% од случаевите прв ќе почнеш со провокации ? Чекај да го предвидам твојот одговор :
Tврдењето е Автентично !!!

Македонскиот народ го боли курот за Сонцето од Кутлеш.
Кога Бранко без референдум, без било кого да праша, реши да го тргне од знамето Сонцето од Кутлеш, никој не ни трепна. На протестот против таа одлука бевме 60 луѓе.
Деценија по тоа, сите до еден се ладите на вентилаторот, со све Груевски и сите подржувачи, патриоти или што и да се самозалажувате дека сте. Утакмици, настани, приватни или не. Никој нема проблем да се идентификува со Сонцето на Грчев.
Замислете што би се десило, на пример, да се тргне двоглавиот орел од албанското знаме и наместо тоа да се стави некој друг дизајн на двоглав орел, на пример романски двоглав орел или српски, или двоглавиот мршојад од Луни Тунс. Зашто? Затоа што тој дизајн на националниот симбол е приврзан кон духот на народот.
А овде очигледно тоа не е случај, туку чиста дневна политика.
Така да, престанете да се преправате.
Очекувам и во врска со името да легнете на брашно, најбрзо на свет.

Kakvi be toa gluposti imam izmisleno vojvodo i sum ti gi prepisal tebe kao ti si gi napisal?

Ова е твојот стандарден одговор:
Cisto se somnevam, obraz gjon imas. Ali veke ako insistiras(namesto da si pokutis) ke ti udovolam malce pokasno. Moze?
Али ОКеј, другиов куртон не ни покуша да се извлече.

Последно уредено:
Остај го првокласен трол е. Си лечи фрустрации. Само пријавување и игнор за него.

Го чекам @Таксист што има да каже за случајот @Beric Dondarrion :D:D
Таксист секогаш го чекам со нетрпение да каже било што, на било која тема.

Остај го првокласен трол е. Си лечи фрустрации. Само пријавување и игнор за него.
Ох, не! Немој само со пријавување и игнор, те молам!

Македонскиот народ го боли курот за Сонцето од Кутлеш.
Кога Бранко без референдум, без било кого да праша, реши да го тргне од знамето Сонцето од Кутлеш, никој не ни трепна. На протестот против таа одлука бевме 60 луѓе.
Деценија по тоа, сите до еден се ладите на вентилаторот, со све Груевски и сите подржувачи, патриоти или што и да се самозалажувате дека сте. Утакмици, настани, приватни или не. Никој нема проблем да се идентификува со Сонцето на Грчев.
Замислете што би се десило, на пример, да се тргне двоглавиот орел од албанското знаме и наместо тоа да се стави некој друг дизајн на двоглав орел, на пример романски двоглав орел или српски, или двоглавиот мршојад од Луни Тунс. Зашто? Затоа што тој дизајн на националниот симбол е приврзан кон духот на народот.
А овде очигледно тоа не е случај, туку чиста дневна политика.
Така да, престанете да се преправате.
Очекувам и во врска со името да легнете на брашно, најбрзо на свет.

Ова е твојот стандарден одговор:

Али ОКеј, другиов куртон не ни покуша да се извлече.
Vojvodo jas kolku sto gledam tamu ti posociv cela edna tema od tebe otvorena, so uvod so se. Isto posto iskreno ne mi e interesno koga nekoj ili e ili so sila se pravi budala da se macam i da mu vadam postovi od temata koja sam ja otvori oti navodno neznael za sto pravime muabet pa kao izvadimi post. Sto mala ti e cela tema koja sam si ja otvori pa treba od istata tema postovi da ti vadam. Da ne nemozis da ja najdis slucajno, link da ne sakas? Ili sto ti e muabetot, jas ja izmisliv, jas ja otvoriv, jas vo tvoe ime gi pisuvav site gluposti tamu za na kraj da recam ne be jas, vojvodata toa.
Drugo sto ne ti e jasno, sto drugo jas imam izmisleno i kao navodno site zaslugi za toa ti gi prepisav tebe?

Го чекам @Таксист што има да каже за случајот @Beric Dondarrion :D:D
не чекај го турив на игнор!
(цело тоа друштво заврши таму, откако некој ме пријавил, остана уште еден ако продолжи и тој со ..., ќе ми биде задоволство да го турам и него)

не чекај го турив на игнор!
(цело тоа друштво заврши таму, откако некој ме пријавил, остана уште еден ако продолжи и тој со ..., ќе ми биде задоволство да го турам и него)
Што па сега имаш против мене??? :)
Не чини тука игнорирањето. На Фејсбук ако те блокирам, не постоиш за мене, не постојам ни јас за тебе. Овде ако те игнорирам не можам да читам што пишуваш, но ти ги читаш моите пораки. Или можеби грешам?

хм, според што процени дека мислам на тебе? Не знаев дека си и ти во таа екипа, извини, јас мислев на сосема друг член...
:)
Кој е каснат од змија и од гуштери се плаши.
Воопшто не знам за која екипа се работи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom