- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Многу? Не ги потценувај членовите. Во два дена ако сакаат можат да ги стигнатПосле иди 3901 до 4000тата има уште бааѓи
Многу? Не ги потценувај членовите. Во два дена ако сакаат можат да ги стигнатПосле иди 3901 до 4000тата има уште бааѓи
Na vas od bivsi CCCP vi potpisuvaat. Nas nejkat.денес пак нјама добыдјат укази
Ќе имаУкази ќе има ли денес!!
Не и нема да биде веројатно денесЌе има
Sega mi kaza deka trebalo da naglasam u resenito da se smene u izvodot ama od maticnata sluzba mi dadoa uverenie kako sum go smenila prezimeto i ke go dademe i uverenito so drugite dokumenti na intervjuto fala ti za informaciiМожеби ти си требала решението за развод од суд да го земеш ,таму сигурно пишува дека ќе го смениш презимето,и си требала да им го приложиш,зошто во изводот долу треба да стои дека е сменето презимето со решение за развод под бр. ххх
Иста работа што полека ни ја потпишувате.Na vas od bivsi CCCP vi potpisuvaat. Nas nejkat.
Денес би требало да има потписи.....ќе видимеNe sum vo tek nekoe vreme do kade e 2016 izginavne cekajki od februari cekam potpis
Od 5 ti noemvri cekam ...Ne sum vo tek nekoe vreme do kade e 2016 izginavne cekajki od februari cekam potpis
2020 ke ne fati p..mOd 5 ti noemvri cekam ...