Za utre mislev ne.za sega ....vednas....ne se doizjasnivде бе луѓе не се вика човек од дома за се и сешто во викенд плус и по темници да работи, ако има проблем се исклучува од штек и до утре мирни и корисниците и сервисерите и продавачите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za utre mislev ne.za sega ....vednas....ne se doizjasnivде бе луѓе не се вика човек од дома за се и сешто во викенд плус и по темници да работи, ако има проблем се исклучува од штек и до утре мирни и корисниците и сервисерите и продавачите.
Abe kakvi 70/80w koja tacna ....koga e stend By sleguva na 14/15w ...sigurno ima nesto.... kaj tebeNemam problem, ne veruvam da e neshto strashno osven sto trosi 70setina w struja i nepotrebno ja gree tacnata?
Ne ni planirav da go baram serviserot.... ali ako me uveruvate deka na drugi mesta ne great greacite, da go pobaram utre.....
Brat mi ima Amber 3.5, ke proveram kaj nego denes, bash me interesira.... moze Amberot podobro menadzira.....
Ama dobro bi bilo ako procita nekoj so Hansol 3.5 (kupena pred priblizno 1 god) da proveri i da spodeli......
На стенд бај би требало да е вклучена само електрониката, и тоа делумно.Abe kakvi 70/80w koja tacna ....koga e stend By sleguva na 14/15w ...sigurno ima nesto.... kaj tebe
Za nedela dena se vrakjam i ke ti proveram. Na stand by nema sansi da trosi tolku, makar bilo i - 50c, zaso e izgasnata. Klimata takodje da pusti greac na 23 nadvoresna, shoznam...Nemam problem, ne veruvam da e neshto strashno osven sto trosi 70setina w struja i nepotrebno ja gree tacnata?
Ne ni planirav da go baram serviserot.... ali ako me uveruvate deka na drugi mesta ne great greacite, da go pobaram utre.....
Brat mi ima Amber 3.5, ke proveram kaj nego denes, bash me interesira.... moze Amberot podobro menadzira.....
Ama dobro bi bilo ako procita nekoj so Hansol 3.5 (kupena pred priblizno 1 god) da proveri i da spodeli......

))eve ti evtina varijantaNekoj da predlozi od iskistva parapetni 3.5kw?
Batica znaci ti stvarno baterijata ti e prazna.....ama ne mozes da ja nadopolnis treba da si ja zamenis so nova ...ovaa veke.ne ti drzi.....Sakas da kazes deka ako nekoj nekade bil na obuka toa e onaka kolku red i procedura taka ..?? Greska si golema ... Jas iako sum.vo druga bransa(no imame slicni i zaednicki raboti so klimatizacija) bev 6 nedeli na.obuka vo hrvatska/zagreb ,tamu e trening centarot za jugoistocna evropa , balkan,zaklucno so turcija ...i jas znam se sto vidov i sto nise isprezentira so preseci na delovi itn...i tuka isto bese glavniot direktor od francija koj poslednata 6ta nedela ne testirase licno toj .......hahahha strelecov e opasen. niti si pravel obuka niti ti se toa top strucnjacite za klimi. toa ti se dilercinjata i monterite koi normalno ti prodavaat i za toa si dobivaat dobra marza i gree resil da gi proseta malku da ja vidat kina. site firmi vo site oblasti go pravat toa. bile na specijalna obuka za specijalnite sistemi na gree))
Za okolu 30 kvadrati.. Se mislam dali da bide parapetna ili sidna pa zatoanpobarav iskustvaeve ti evtina varijanta
![]()
GREE GEH12AA-K6DNA1A по супер цена од 46.990 ден.
ПАРАПЕТНИ/КОНЗОЛНИ, 3.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
Eve ti poskapa varijanta
![]()
TOSHIBA Bi-Flow RAS-B13J2FVG-E/RAS-13J2AVSG-E по супер цена од 92.990 ден.
ПАРАПЕТНИ/КОНЗОЛНИ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Za kolkav i kakov prostor ti treba?
30 kvadrati, kukjaz stan, izoliran, neizoliran prostor?Za okolu 30 kvadrati.. Se mislam dali da bide parapetna ili sidna pa zatoanpobarav iskustva
Prvo pisi lokacija..?ili ne ti e bitno od kade ke ja zemas.?Уште некој ден, па тргнувам во потрага.
Пишувајте каде сè се продаваат инвертери, но и монтажата да биде нивна. Се разбира со овластени (и вистински) монтери. Октомври е одреден за решавање на тоа прашање.
Локација за купување најдобро ми одговара Куманово или Скопје. Монтажа во Крива Паланка.Prvo pisi lokacija..?ili ne ti e bitno od kade ke ja zemas.?