Струмица

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Ако влезаме у шкоолто ќе има проблеме од наставниците,така да поарно е 7 и 30 :smir:

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
и да свирате и да се дерате за мене оти јас нема да одам :):):)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА!!!Утре ( Петок ) повторно во 7 : 30 часот на центаро.Овојпат ( по можност ) направете хамери и да превземеме некои посериозни мерки.Само еден ден штрајкување и шетање низ центарот нема да ни помогнат да ги достигнеме нашите цели...
Утре продолжува борбата против Екстерните Тестови!!:vozbud:

Ајде Струмица:oeoeoe:
ти нели си малечок 8одд. дека ќе одаш да штрајкуваш

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
ти нели си малечок 8одд. дека ќе одаш да штрајкуваш

ми и јас сум толкава :kesa: а инче нема врска, има деца и од пето и шесто одделение шо дојдее денеска

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
абе се убаво штрајк ама, да се штрајкува на центаро,а не ојдееме до центаро денеска и сите се размајнаа на кафе ојдее....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
абе штрајко.шо штрајко.тие од каубојското решија на одмор да тргнат накај центаро ка им излезе директоро :pos2: кој на дека фана.кој ојде на ентаро,кој на час...хаос

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
абе се убаво штрајк ама, да се штрајкува на центаро,а не ојдееме до центаро денеска и сите се размајнаа на кафе ојдее....

точно...ај нии сабајлето постојааме некоо време, ама после сите си мишш црвци у ноозте имат, размрдаа се, забегаа му га кој надека, кој на кафе, кој ојде као демек да се пресоблече и не се ни врати, и шо јас сама как бајагичка ли ќе стоом, и земах и јас си ојдех

G

GoddessOfRock

Гостин
Еми и основните денеска не не запишуваа оти ке одааме да штраајкуваме. И наставниците викат оти не подржувАЛЕ...

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
Еми и основните денеска не не запишуваа оти ке одааме да штраајкуваме. И наставниците викат оти не подржувАЛЕ...

добро имаше некои шо се закануваа као демек ќе запишуват дрн дрн нема врска, не бива цел клас да не запишат:smir: а иначе да, повеќето од наставниците не поддржуват, на мене македонски наставничката ми го даде нејнио маркер за да напишам на хамеро и дури ме ослободи од 2ри час :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе ај доста со тај штрајк.. не учате и утре и готово.

Шо има ново низ градо кажејте.. гледам екстрим оште го праат,заир слабо народ веке глобало зема им промето,а у глобало жега..

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Абе ај доста со тај штрајк.. не учате и утре и готово.

Шо има ново низ градо кажејте.. гледам екстрим оште го праат,заир слабо народ веке глобало зема им промето,а у глобало жега..
Екстрим за 5-6 дена мош ќе го отворат,а и Заир има народче бе ...

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
хаха ај доста за екстрим веќе ке му се згаде на човек там да оде од вас веќе :(
ццц :S
у секоо страница го има спомнано ...ка ќе го отворат еден ќе пише отвории го и ке се напраа 1-2 страници муабет (критики , мислење за реновирането и готово)

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
ново низ градо нема ништо...глеем саа за матурските фанале да носат низ дуќаанто...а усвари кога ќе се матурските таа година? ееее ткво абе човеци вкус насабајле работе ли ме интерсире?

Kajgana Shop

На врв Bottom